A la venda les entrades per veure «Mentiders»

L'obra, que es podrà veure el 30 de setembre al Teatre Auditori de Navarcles, va ser la guanyadora de la darrera edició de Teatre Clip

Redacció
19 de setembre del 2012
Assaig general de l'obra 'Mentiders', de Faltagent.
Assaig general de l'obra 'Mentiders', de Faltagent. | Faltagent
Assaig general de l'obra 'Mentiders', de Faltagent. Foto: Faltagent

Dijous és posen a la venda les entrades per a la representació de l'obra "Mentiders" del grup Faltagent de Fonollosa que és representarà el dia 30 de setembre a les 6 de la tarda al Teatre Auditori de Navarcles. L'obra, que és una comèdia amb tocs d'humor anglès va ser la guanyadora triada pel públic del primer concurs amateur Teatre Clip de Navarcles que és celebrar el passat diumenge.

Les entrades és podran adquirir al preu de 8 euros a través de la plataforma: www.navarcles.fila12.cat  o a l'Ajuntament de Navarcles en horari d'oficina (9 a 14 h).

"Mentiders", d'Anthony Neilson. Una comèdia d'infart!
Dos policies de Londres (Bobbies) es troben en la situació d'haver de comunicar una mala notícia a un matrimoni, la Nit de Nadal. I, senzillament, no s'hi veuen amb cor del tot. Per no fer mal a aquesta pobre gent, mentint o bé deixant que els malentesos vagin creixent, permeten que les situacions es vagin complicant cada vegada més, fins arribar a límits indescriptibles.

Aquests polis no són gaire intel·ligents però són bona gent. No menteixen per dolenteria, ni per treure'n cap profit, ho fan senzillament per no fer mal. Els acompanyen cinc personatges que, amb les seves peculiars maneres de ser, ajudaran a embolicar la troca cada vegada que apareixen.

És una comèdia amb un embolcall de caramel però amb un contingut no sempre dolç, a vegades picant, a vegades àcid i gairebé sempre molt malintencionat.

Gobbel: Eloi Fonoll
Blunt: Eloi Hernàndez
Gronya: Susanna Armengol
Garson: Marta Vall
Balthasar: Josep Clarena
Reverend Shandy: Antonino Mestres
Carol: Núria Palà

Llum i so: Sergi Bacardit
Escenografia: Gemma Calmet i Eloi Hernàndez
Realització escenografia: Eduard Fíguls, Pere Mosella i Dolors Sala
Vestuari: Joaquima Fargas
Caracterització: Sabina Calmet, Eva Juvert i Gemma Calmet
Fotografia: Sabina Calmet
Direcció escènica: Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa
Coordinació general: Eloi Hernàndez i Gemma Calmet

Col·laboració especial: Isis (el xiuaua)
Producció: Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa
Associació Cultural i Recreativa de Fonollosa