El Teatre Clip de Navarcles es decidirà diumenge

Sis obres de teatre curt opten a un premi de 1.000 euros que es decidirà mitjançant votació popular entre els assistents a la gala

Redacció
10 de setembre del 2012

Amb el lema "Teatre Clip. El Teatre més curt a Navarcles" el diumenge, 16 de setembre a les 18 de la tarda, al Teatre Auditori Agustí Soler i Mas se celebrarà la Gala del Teatre Clip, primera edició del concurs de Teatre Curt Amateur de Navarcles que serà presentat per Xuriguera i Faixedas, col·laboradors del programa "La Tribu" de Catalunya Ràdio.

El Teatre Clip és un concurs entre curts de teatre de, com a màxim 10 minuts, en format sketch que organitza el grup de Teatre Navarcles i la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'aquest municipi amb el suport de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya i els serveis territorials de Cultura de la Generalitat.

L'entrada serà gratuïta amb invitació i les invitacions estaran disponibles a la web: www.navarcles.fila12.cat i a les oficines de l'Ajuntament (horari de 9 a 14 hores), màxim 2 invitacions per persona.

Una original forma de promocionar el concurs son la difussió d'uns "sketchs" audiovisuals i d'uns pòsters que es poden veure a través de les xarxes socials i que els propers dies estaran penjats i és repartiran en format "flyer" pels carrers tant de Navarcles com de la comarca.

En total la participació ha estat d'onze grups de teatre de Catalunya procedents del Bages, de Terrassa, Vila-seca, Capellades, Sant Feliu de Llobregat i Barcelona

El jurat, format per membres del món teatral de Navarcles, va decidir que els finalistes, que opten a un premi de 1.000 euros i que seran votats pels mateixos espectadors de la gala, fossin:

  • Grup Escènic Navàs (Navàs): "Tots eren fills meus"
  • Centre Cultural Social Teatre (Terrassa): "Sirenes"
  • Grup de Teatre Faltagent (Fonollosa): "Mentiders"
  • La Tramoia de Vila-seca (Vila-seca): "Això no és vida"
  • Carlins (Manresa): "La dona flor"
  • Grup de Teatre de l'ACR de Fals (Fals): "El jardí dels hostes"

Més informació