Central Cat porta la 1a Fira de Playmobil al Bages

L'exposició CliCkA'T tindrà lloc al entre els dies 5 i 18 de noviembre d'enguany

Redacció
06 de setembre del 2012
Sallent acollirà la 1a Fira del Playmobil del Bages.
Sallent acollirà la 1a Fira del Playmobil del Bages. | Playmobil
Sallent acollirà la 1a Fira del Playmobil del Bages. Foto: Playmobil

El Central Cat, Centre d'Activitats Turístiques de Sallent, presentarà la mostra CliCkA'T (1ra fira de playmobil de la Catalunya Central) durant la festa major de Sallent.

L'equipament farà jornada de portes obertes entre els dies 7 i 11 de setembre, i ofereix tres interessants propostres dins el marc d'aquesta festivitat.

La més interessant és la presentació de l'exposició CliCkA'T, que tindrà lloc al Centre entre els dies 5 i 18 de noviembre d'enguany. Durant aquests quinze dies i de la mà de l'associació catalana sense ànim de lucre SomClicks, es recrearà la història de la Catalunya Central a partir de diversos diorames fets amb aquests coneguts joguets.

Per tal de fer un petit aperitiu de la mostra, per la festa Major, somclicks ha muntat dos petits diorames al Centre, que es podran visitar de manera gratuïta. A més el central Cat, endega un concurs de Cartells per a nens (fins a 12 anys) amb l'objectiu de fer el pòster promocional de la fira, alhora que se'ls convida a "pintar" sobre l'asfalt amb el següent lema: Sallent i els Clicks.

A banda d'aquesta proposta també s'han preparat dues activitasts més, totalment gratuïtes.

El divendres 7 de setembre, de 18.30 a 21.00 h es farà la mostra cultural de l'Índia, de la mà d'una familia hindú. Durant tota la tarda l'equipament estarà guarnit i amenitzat amb olors, sons i colors d'aquest país, a més es podrà gaudir de la degustació tant de plats com begudes tradicionals i comprar diversos productes. Les dones, tindran la possibilitat de vestir-se amb un Sari o pintar-se l'Ajna Chakra...La festa es clourà amb una exhibició de Balls de Bollywood de la mà dels alumnes de Miriam Cañadas.

El dissabte 8 de setembre, hi haurà una matinal Infantil d'11 a 13 h amb l'aixecament d'un Castell inflable, tatoos de purpurina, pintura sobre l'asfalt i activitats relacionades amb la presentació del cliCKA'T.