Cap de setmana rodó a la Festa Major de Gaià

Sadurní Rovira
03 de setembre del 2012
La Fira d'Antiguitats s'ha celebrat durant la Festa Major de Gaià.
La Fira d'Antiguitats s'ha celebrat durant la Festa Major de Gaià. | Sadurní Rovira
La Fira d'Antiguitats s'ha celebrat durant la Festa Major de Gaià. Foto: Sadurní Rovira

Gaià ha tornat a fer el ple en la Festa Major que ha celebrat aquest cap de setmana, i que ha gaudit d'una molt bona acceptació de la gent que ha anat traient el cap aprofitant el bon temps, tot i que el jersei a primera hora del matí i al cap tard s'agraïa.

La presentació dels treballs sobre el llibre que s'està fent sobre Gaià va emplenar l'església tant dissabte com diumenge, amb l'assistència del diputat David Bonvehí que va escoltar, com la resta de públic, amb atenció tot el que s'ha fet fins ara.

La Fira d'antiquaris va acollir a 24 brocanters de totes les comarques catalanes, fins i tot de la Franja de Ponent, que durant tot el dia varen exposar autèntiques relíquies. Però les vendes, tot i la qualitat del material exposat, foren més aviat minses.

Una parada amb informació sobre la caminada de Gaià, recollida de firmes per a la Independència, l'exposició de "Coses del camp" del col·leccionista local Francesc Trias, la de pintures dels navassencs Josep Sanmiquel i les germanes M. Carme i Bàrbara Iglesias, el concert del grup del folc Els 7 vetes, les passejades en ponis a càrrec de la hípica La Cometa, la diversió per a la mainada dels Pocasolfes i els balls de saló, entre altres, han aconseguit fer una festa major rodona.