Gaià celebra la Festa Major i la Fira d'Antiguitats

Sadurní Rovira
30 d'agost del 2012
La Fira d'Antiguitats de l'any passat.
La Fira d'Antiguitats de l'any passat. | Sadurní Rovira
La Fira d'Antiguitats de l'any passat. Foto: Sadurní Rovira

Gaià celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major amb un reguitzell d'actes adreçats a tots els públics i, com a plat fort, la tercera Fira d'Antiguitats i Col·leccionisme que es durà a terme el diumenge, de 9 del matí a 7 de la tarda, tot i que a les 6 hi haurà una subhasta d'objectes antics i curiositats.

La festa, però, comença el dissabte a les 9 del vespre, on a l'església hi haurà la presentació dels treballs i materials que fins ara hi ha recollits del llibre "Gaià, història i cultura tradicional d'un poble de la Catalunya Central". Aquest acte es tornarà a repetir l'endemà diumenge a les 10 del matí. Joan Vilandeny posarà la música al ball que començarà a 2/4 d'11 de la nit.

El diumenge, a 2/4 de 12 hi haurà la Missa cantada per la Coral Sant Esteve. De 4 a 6 de la tarda passejada amb ponis i cavalls a càrrec de Hípica la Cometa, i a les 5 el grup Pocasolfes, engrescarà la mainada. A les 7 la festa es clourà amb el ball amenitzat pel Jordi Bruch.

Durant tota la festa hi haurà oberta una exposició de pintures a càrrec del Josep Sanmiquel i les germanes M. Carme i Bàrbara Iglesias.

Més informació