La caverna mediàtica contra Sor Lucía pel seu independentisme

L'entrevista de Manresainfo.cat en la qual mostrava els seus desitjos independentistes la posen als peus dels cavalls a Intereconomía, InfoCatólica i Germinans Germinabit

Pere Fontanals
07 d'agost del 2012
Portada de l'entrevista a Intereconomía.
Portada de l'entrevista a Intereconomía. | Web
Portada de l'entrevista a Intereconomía. Foto: Web

L'entrevista que el passat 1 d'agost va concedir la germana dominica Sor Lucía Caram a Manresainfo.cat en què mostrava la seva voluntat que Catalunya fos independent "des de la pau i la contundència" i de forma "imminent" ha caigut molt malament en la caverna mediàtica digital i en els cercles catòlics més conservadors de la capital d'Espanya, que li ha dedicat expressions com "monja bocazas", o que com a argentina que és, no es foti en "nuestros propios asuntos".

Intereconomia, a través del bloc de De la Cigoña, enllaça l'entrevista i en fa una valoració breu recordant els orígens argentins de la monja manresana i dient que està "hasta los mismíssimos" de les monges "bocazas"; les pàgines InfoCatólica i Germinans Germinabit es limiten a reproduir l'entrevista des de la capçalera principal del Grup Nació Digital.

Però on Sor Lucía s'emporta la palma -i el palmó- pel seu independentisme és en la part de comentaris on li demanen que "métete en tu celda y átate con cien cordones" o que deixi els hàbits. Expressions ben poc catòliques com "deja de tocar los co... a los espanyoles" tampoc hi falten i, com no podria ser d'una altra manera, els comentaris contra l'Església catalana, contra Montserrat, o contra Catalunya directament, hi són molt presents.