El Grauet de Fals acull la Festa de Música i Poesia

Els poetes del grup de teatre de l'ACR Fals van estar acompanyats per músics

per Jordi Preñanosa Serra, 5 d'agost de 2012 a les 10:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 d'agost de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Final de Festa al Grauet de Fals. Foto: Jordi Preñanosa

El Grauet de Fals es va omplir de públic per veure la Festa de Música i Poesia. Els poetes del grup de teatre de l'ACR de Fals varen recitar diferents textos i van estar acompanyat pels músics: Pol Clotet - Clarinet, Maria Capellas - Trompeta, Gil Sisquella - Violi, Laia Capellas - Violoncel, Joan Nebot - Clarinet, Marina Grau - Flauta, Valentí Grau – Clarinet.


A més també hi va participar Jaume Torrent que és un dels guitarristes de l'estat amb més presència en els escenaris internacionals i ha desenvolupat una tècnica guitarrística que permet obtenir una projecció de so superior a la que s'obté amb les tècniques més divulgades. Ha actuat com a solista d'importants orquestres simfòniques amb reconeguts directors com Philippe Entremont, Cem Mansur, Rafael Frühbech de Burgos o Enrique García Asensio.

El 2004 va ser guardonat a Ucraïna amb el prestigiós Premi de la Fundació Golden Fortune en reconeixement a la qualitat i Popularitat de la seva trajectòria artística. A l'acabar el concert els assistents varen poder menjar coca i cava que es va repartir.

 

Participació