El Grauet de Fals acull la Festa de Música i Poesia

Els poetes del grup de teatre de l'ACR Fals van estar acompanyats per músics

Jordi Preñanosa Serra
05 d'agost del 2012
Final de Festa al Grauet de Fals.
Final de Festa al Grauet de Fals. | Jordi Preñanosa
Final de Festa al Grauet de Fals. Foto: Jordi Preñanosa

El Grauet de Fals es va omplir de públic per veure la Festa de Música i Poesia. Els poetes del grup de teatre de l'ACR de Fals varen recitar diferents textos i van estar acompanyat pels músics: Pol Clotet - Clarinet, Maria Capellas - Trompeta, Gil Sisquella - Violi, Laia Capellas - Violoncel, Joan Nebot - Clarinet, Marina Grau - Flauta, Valentí Grau – Clarinet.

A més també hi va participar Jaume Torrent que és un dels guitarristes de l'estat amb més presència en els escenaris internacionals i ha desenvolupat una tècnica guitarrística que permet obtenir una projecció de so superior a la que s'obté amb les tècniques més divulgades. Ha actuat com a solista d'importants orquestres simfòniques amb reconeguts directors com Philippe Entremont, Cem Mansur, Rafael Frühbech de Burgos o Enrique García Asensio.

El 2004 va ser guardonat a Ucraïna amb el prestigiós Premi de la Fundació Golden Fortune en reconeixement a la qualitat i Popularitat de la seva trajectòria artística. A l'acabar el concert els assistents varen poder menjar coca i cava que es va repartir.