L'Ecoviure ja té el 80% d'espais venuts

Els estands estaran construïts a partir de palets reutilitzables

Redacció
25 de juliol del 2012
L'Ecoviure 2010 ha viscut la major afluència de visitants aquest diumenge a la tarda.
L'Ecoviure 2010 ha viscut la major afluència de visitants aquest diumenge a la tarda. | Catpress
L'Ecoviure torna aquest octubre al Palau Firal. Foto: Catpress

El Palau Firal de Manresa tornarà a acollir els propers 5, 6 i 7 d'octubre una nova edició de la fira Ecoviure, una mostra de referència en l'àmbit del medi ambient, la sostenibilitat i la solidaritat, que revalida any rere any el seu poder d'atracció. A dos mesos i mig de la celebració de la fira, s'han comercialitzat el 80% dels espais i es preveu que en poques setmanes es pugui acabar d'omplir la zona d'estands, que acollirà una vuitantena d'expositors dels sectors de l'alimentació, la bioconstrucció, les energies renovables, la cosmètica natural i la solidaritat.

A més, després del gran èxit de l'any passat, enguany es repetirà la fórmula d'iniciar les jornades tècniques divendres al matí amb una jornada sobre eficiència energètica especialment adreçada a administració, empreses i sectors emergents. La fira s'obrirà al públic a la tarda.

Com a novetat d'aquest any, i amb un clar compromís per la sostenibilitat, la zona d'estands estrenarà nova imatge ja que tots els estands estaran construïts a partir de palets reutilitzables.

Activitats paral·leles
Com ja és habitual, Ecoviure oferirà un munt d'activitats paral·leles per cobrir les necessitats de tots els col·lectius: des d'exposicions ambientals, fins a activitats per a infants i l'exitosa Aula de la Gastronomia. A més, els expositors disposaran d'una espai destacat dins el recinte firal per presentar els seus productes i serveis. D'altra banda, la fira posa en marxa enguany un perfil de facebook i un de twitter per tal de poder difondre qualsevol novetat amb la màxima celeritat i eficàcia.

Premi a la Construcció Sostenible
Per desè any, els col·lectius vinculats al món de la tecnologia, de l'edificació i de l'urbanisme van voler reconèixer, dins del certamen Ecoviure, la sensibilitat envers la sostenibilitat dels estudiants i dels professionals que apliquen aquest criteri en els seus treballs. La finalitat del premi a la Construcció Sostenible és la potenciació i el reconeixement de les bones pràctiques ambientals, als criteris de racionalitat i estalvi en els processos de transformació de la matèria, i a l'aplicació de la tecnologia, en la construcció i en l'àmbit del planejament. Enguany els premis aniran destinats a professionals i les candidatures es poden presentar fins al dia 21 de setembre.

Galeries de fotos

Ecoviure 2011

Ecoviure 2010

Ecoviure 2009