3 detinguts per lesions i robatori que s'havien denunciat entre ells

Els detinguts han passat a disposició judicial i han quedat en llibertat amb càrrecs

Redacció
24 de juliol del 2012

Els Mossos han detingut tres nois a Manresa per delictes de lesions i robatori amb violència i intimidació. Els fets van tenir lloc diumenge passat quan dos joves, Abderrahim A., de 23 anys, i Jamal A., de 26 anys, van trucar a la policia per alertar-los que una tercera persona els havia agredit amb arma blanca. Els agents van traslladar-s'hi i van portar els ferits a l'hospital. Mentrestant, un altre noi, Aziz A., de 23 anys, va acudir a la comissaria dels Mossos per denunciar que l'havien robat. En el mateix moment, els dos ferits van arribar a la comissaria per denunciar els fets i es van trobar amb el noi que estava interposar la denuncia i es van acusar uns als altres de l'episodi ocorregut.

Davant d'aquest creuament d'acusacions, els agents de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Manresa van detenir les tres persones. Abderrahim A. i Jamal A. van ser acusats d'un delicte de lesions i robatori amb violència i intimidació. D'altra banda, Aziz A., va ser acusat d'un delicte de lesions. Tots els detinguts són veïns de Manresa i nacionalitat marroquina. A Abderrahim li consten tres antecedents policials, a Jamal quatre i a Aziz un.

Tots tres detinguts han passat aquest dimarts a disposició del jutjat de guàrdia de Manresa i han quedat en llibertat amb càrrecs.