Quartet Jujol tancarà dijous la 10a «L'Hora del Pati»

Redacció
24 de juliol del 2012
Quartet Jujol tanca dijous la 10a 'L'Hora del Pati'
Quartet Jujol tanca dijous la 10a 'L'Hora del Pati'
Quartet Jujol tanca dijous la 10a 'L'Hora del Pati'

Aquest dijous, 26 de juliol, arriba el tercer i últim dia de la 10a edició de "L'Hora del Pati", el cicle d'activitats culturals d'estiu organitzat per la delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

El cicle va començar el dijous dia 12 amb l'espectacle "Set de màgia", a càrrec de dos joves mags de Sant Vicenç de Castellet, i amb l'espectacle multidisciplinar "Els colors del so", a càrrec d'Alejandro Araya. El dijous 19 hi va haver un taller de maquetes, i el concert del grup de versions Coll@ge.

Aquest dijous, per acabar aquesta 10a edició del cicle, a les 7 de la tarda hi haurà el ja tradicional taller de papiroflèxia a càrrec de Jordi Adell. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer al 93 8751800 o a l'adreça de correu electrònic [email protected] .

A les 10 de la nit serà el torn del quartet de corda Jujol, format per Narcís Laguarda i Miquel Rodríguez al violí, Ana Ruíz a la viola, i Còssima Cornadó al violoncel. El conjunt està format per quatre arquitectes que es van conèixer i constituir com a quartet de corda a l'Orquestra de la Universitat Politècnica quan compaginaven els estudis d'arquitectura amb la pràctica musical. Tot i que la seva formació és clàssica combinen aquest estil amb d'altres menys usuals per quartet de corda com el jazz, el pop, el rock i la bossanova. El preu de les entrades és de 5 euros.

Els dos actes es porten a terme al pati de la Casa Lluvià. "L'Hora del Pati" compta enguany amb la col·laboració del Cercle Artístic de Manresa i amb el patrocini de So-nit.