1 de 10

La Fura, a la festa de l'Hospital Residència de Moià

Han fet jornada de portes obertes amb un diumenge ple d'activitats

per CIC Moià, 22 de juliol de 2012 a les 23:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Jornada de portes obertes a l'Hospital Residència Vila de Moià. Foto: CIC Moià

Aquest diumenge ha tingut lloc la tradicional diada de portes obertes a l'Hospital Residència Vila de Moià. Desprès de la Celebració Eucarística, a la Sala d'Activitats s'ha posat en marxa i per tot el dia una Mostra Audiovisual de totes les Operes més representatives de la Fura dels Baus, algunes dirigides per Carlus Padrisa.


A les 6 de la tarda amb un nombrós públic assistent als jardins de la Residència ha començat la Tradicional Rifa de pernils, coques i fuets. Durant rifa s'han interpretat diverses peces musicals i una sardana, magistralment ballada pel grup de la Colla Sardanista de Moià.

El punt d'interès màxim de la festa i el més esperat ha estat cap al final quan la Fura dels Baus ha presentat el seu nou espectacle preparat per aquesta diada de portes obertes anomenat "Goigs de Moià", amb la col·laboració de músics, cantants, actors, ballarins i traginers de la vila.

Participació