El Bar Calipso s'emporta les 24 hores de Santpedor

Els manresans han forçat els penals a manca de cinc segons per acabar el partit (2-2 (3-1)

Xavier Sucarrats Palà
22 de juliol del 2012
Els jugadors del Bar Calipso celebrant la victòria.
Els jugadors del Bar Calipso celebrant la victòria. | Núria Barba
Els jugadors del Bar Calipso celebrant la victòria. Foto: Núria Barba

El Bar Calipso (Manresa) s'ha proclamat campió de les 24 hores de futbol sala de Santpedor després de derrotar el Bar Sant Fruitós a la tanda de penals. El partit ha acabat amb empat a dos gols en un desenllaç totalment inesperat tal i com s'estava desenvolupant el temps reglamentari. Els fruitosencs s'havien avançat a la primera part amb dos gols de Joan Calmet i Àngel Tort, aquest un autèntic golàs, i semblaven tenir la final sentenciada a favor. Però un rebuig en una falta ja a la segona part ha permès Darío escurçar diferències. I manca de cinc segons per acabar, Michael ha portat el torneig a la tanda de penals. Didi, porter del Bar Calipso, s'ha convertit en l'heroi en aturar-ne dos i conduir el seu equip cap a la victòria.

En aquesta edició de les 24 hores de Santpedor, la vint-i-tresena, hi ha pres part setze equips repartits en dos grups de vuit per passar posteriorment a les eliminatòries de quarts de final, semifinals i final. El tercer i quart lloc ja fa anys que no es juga i s'ha decidit pel Diego Pintors en detriment del Futbol Sala Balconada per una millor actuació a la fase regular.

Sergi Tort (Conserves Ferrer) ha estat el màxim golejador del torneig, el Bar Sant Fruitós l'equip menys golejat i Joan Calmet (Bar Sant Fruitós) millor jugador d'una edició organitzada novament pel CEFS Santpedor.