Multes per posar els peus al seient o escoltar música sense auriculars

NacióDigital.cat
17 de juliol del 2012
576_1342553835507831
576_1342553835507831

Ni posar els peus al seient, ni estirar-se ni anar descalç dins dels Ferrocarrils de la Generalitat. I aquell qui ho faci i sigui enxampat, sap que rebrà una bona multa. Però a més, la direcció també sancionarà aquells que guixin els vagons, que escoltin la música sense auriculars molestant la resta de passatgers o que deixin les maletes al mig del passadís i no als porta-equipatges. Per tots aquests casos, la multa serà de 100 euros.

Així ho ha explicat el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó, al programa l'Hora L de Ràdio Barcelona, el qual ha dit que "la sanció la podran posar els revisors que ara controlen l'ús dels bitllets". El president d'FGC ha avançat que també es controlarà que els viatgers que mengin dins dels vagons no deixin restes de menjar.

Ticó ha avançat també, que el Consell d'Administració de l'empresa ha prohibit totalment poder fumar, i que controlarà especialment que aquells qui mengen als vagons no deixin restes de menjar.

Per poder enxampar els usuaris que infringeixin les normes, Ferrocarrils posarà en marxa una aplicació de telèfon mòbil perquè els viatgers puguin denunciar qualsevol actitud incívica. Tots aquests canvis entraran en vigor de forma imminent aquest estiu.