Condis dóna 52.560 bolquers a la Fundació Rosa Oriol

La cadena de supermercats ha venut punts de llibre a un euro per a la campanya "SOS Bebé"

Redacció
17 de juliol del 2012
Càrrega de bolquers rebuda a la Fundació Rosa Oriol.
Càrrega de bolquers rebuda a la Fundació Rosa Oriol. | FRO
Càrrega de bolquers rebuda a la Fundació Rosa Oriol. Foto: FRO

El Grup de distribució Condis col·labora amb la campanya SOS Bebé, juntament amb la Fundació Rosa Oriol, la Fundació MRW, "Xarxa d'Emocions", i l'Obra Social de Sant Joan de Déu. Durant una setmana de juny, els establiments Condis van oferir als seus clients punts de llibre solidaris a un euro, a fi i efecte de recaptar fons destinats a la compra de bolquers per a famílies amb recursos limitats.

La recaptació obtinguda ha permès a Condis d'aportar 52.560 bolquers, dels quals aquest dimarts fa lliurament Pilar Condal, vicepresidenta executiva del Grup, i que seran distribuïts a través de la Fundació Rosa Oriol, la Fundació MRW i de la Obra Social de Sant Joan de Déu. L'acte de lliurament ha tingut lloc aquest matí al magatzem d'aliments de la Fundació Rosa Oriol a Manresa i ha comptat amb la presència de Rosa Tous, Presidenta de la Fundació Rosa Oriol; Sor Lucía Caram, Promotora d'aquesta Fundació; Carolina Rodríguez López, Secretaria Executiva de la Fundació MRW; Júlia Parés Pintat, Project Manager de La Fundación MRW i la Vicepresidenta Executiva del Grupo Condis, Pilar Condal.

SOS Bebé és una iniciativa que dóna resposta a la necessitat urgent que pateixen moltes famílies en situació de pobresa, amb dificultats per a comprar productes com ara bolquers i llet infantil, imprescindibles per a tenir cura dels seus fills. La iniciativa ofereix una atenció especial als infants més vulnerables, com els menors de dos anys, els que reben tractament oncològic.

A causa de les retallades pressupostàries, els hospitals ja no disposen de bolquers per als pacients més menuts i són els pares els qui han de proporcionar-los, però no pas tots els poden sufragar. En aquest sentit, cal recordar que, segons el darrer informe d'Unicef, la pobresa infantil arriba a Espanya al 26,2%, mentre que el percentatge de menors en llars amb un nivell de pobresa alta és del 13,7%, el més elevat de la UE-15 i el tercer de la UE-27.

Amb el suport a aquesta iniciativa, Condis demostra un cop més el seu perfil d'empresa socialment responsable i compromesa, tot mantenint la mateixa línia d'actuació que desenvolupa en accions com "Una poma per la vida" o "Cercle solidari", també destinades a donar suport a entitats que treballen en favor de persones desafavorides i/o afectades per problemes de salut.