Jornada per posar en forma l'edifici del nou SINS de Sant Joan

per Redacció , 13 de juliol de 2012 a les 16:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de juliol de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Edifici de la Secció d’Institut de Sant Joan. Foto: SINS SJ

Aquest divendres i dissabte la Secció d'Institut de Sant Joan de Vilatorrada (SINS), que comença les seves activitats el proper setembre, farà una jornada anomenada Fem Dissabte i que consistirà en un treball comunitari per posar en forma l'edifici: pintar, penjar pissarres, cartelleres... a fi efecte de deixar-lo preparat pel proper curs.


Així, divendres de 16 a 20 h i dissabte 14 de 8.30 a 13.30 h tothom interessat pot anar a l'edifici i col·laborar, tal i com ha informat l'equip directiu del futur centre. També es pot consultar més informació al blog de l'Institut: http://blocs.xtec.cat/sinssjdv/

Aquest edifici encabirà, pel proper curs, un nou centre de secundària a la Catalunya Central, dels pocs de s'obren a Catalunya. Tal i com afirma David Atzet, futur director del centre, "fins aquest moment un bon nombre de famílies i alumnes ja han confirmat la seva participació a la trobada. Esperem poder gaudir de dos dies de treball amb l'objectiu comú de compartir una estona al voltant d'aquest nou centre a més de fer la feina que hem dit".

 

Participació