La Cambra prepara missions comercials a Israel i Egipte

Es faran els mesos d'octubre i desembre i el procés d'inscripció ja està obert

Redacció
21 de juny del 2012

La Cambra de Comerç de Manresa prepara per al darrer trimestre d'aquest any dues noves missions comercials que tenen per objectiu obrir mercats per a les empreses catalanes. En aquesta ocasió, els països de destí seran Egipte i Israel, on s'han detectat oportunitats de negoci per a les empreses catalanes. Les dues accions s'organitzen conjuntament amb ACC1Ó i tenen la convocatòria oberta.

La primera missió es farà entre l'1 i el 4 d'octubre a Egipte. Està adreçada específicament al sector de processament d'aliments, on s'ha detectat un augment de la demanda de maquinària i de serveis tenint en compte la importància al país de la indústria alimentària tant a nivell local com internacional, en què Egipte és exportador. A la vegada, existeix una manca de tecnologia adequada per al processament d'aliments i és aquí on les empreses catalanes estan en disposició d'oferir els seus serveis. Les inscripcions per la missió a Egipte són obertes fins el 15 de juliol.

La segona missió tindrà lloc el mes de desembre, els dies 11 i 12, a Israel. En aquest cas la missió és multisectorial i poden fer-se les inscripcions fins el 2 d'octubre. Israel és un mercat de més de 7 milions de persones amb un alt nivell de desenvolupament tecnològic. Ofereix oportunitats en els sectors de les comunicacions, informàtica, productes de construcció, biotecnologia, energies alternatives, medi ambient i seguretat, entre altres.

La participació a les missions inclou l'elaboració d'una agenda individualitzada de contactes per a totes les empreses participants, en funció de les seves necessitats i interessos. També s'ofereix suport logístic i la tramitació de l'ajuda atorgada per ACC1Ó en concepte de borsa de viatge. Les missions són obertes a empreses d'arreu de l'Estat i, en cas que les inscripcions superin les places disponibles, la Cambra farà una selecció de les empreses en funció de la idoneïtat del seu producte o servei.