«Quin Passeig!» regalarà quaderns per pintar als més menuts

"Pintem i coneguem.... Quinpasseig Manresa" ha estat editat per Zenobita

Redacció
21 de juny del 2012

Per encàrrec de Diesa Restauració, Zenobita edicions publica "Pintem i coneguem.... Quinpasseig Manresa", un quadern amb il·lustracions per pintar que es lliurarà als infants durant la campanya "Quin Passeig Manresa!".

El quadern conté diversos dibuixos dels establiments de restauració del passeig de Pere III de Manresa per acolorir que ha elaborat l'il·lustrador Héctor Herrera. L'objectiu del projecte és que els infants es diverteixin pintant mentre gaudeixen amb la família d'un bon gelat o d'un bon àpat.

Aquest quadern es donarà d'obsequi, junt amb una capsa de colors, a tots aquells nens i nenes que assisteixin als diversos actes infantils de la campanya i als qui estiguin en els establiments organitzadors: Cafeteria Piper, Cafeteria Restaurant Atenes, Bar Plaça, Bar Xaloc, Quiosc Farggi i Restaurant Passeig.

El divendres passat, amb la Revetlla del Joanet, es va donar el tret de sortida als actes infantils de "Quin Passeig!" que finalitzaran el 9 de setembre. Entre aquests hi ha tallers de cuina, de màgia, de globoflèxia, etc. Tot perquè els més menuts passin una bona estona mentre els grans es relaxen a les terrasses.