El Deyse acaba la temporada perdent a Sabadell (13-8)

L'error de la FCN de no comunicar el canvi de data del matx fins a última hora va perjudicar els manresans

Redacció
19 de juny del 2012

El Deyse va presentar un equip minvat d'efectius degut a l'errada de la FCN que va comunicar un canvi d'hora el dia abans del partit. Això va impedir a diversos integrants de l'equip assistir-hi deixant en vuit els jugadors manresans que van poder llançar-se a l'aigua.

Amb aquestes dificultats el partit es va posar de manera clara favorable als locals, que van trobar un equip que oposava resistència però que era incapaç de superar a l'equip vallesà.

El matx, jugat en les màximes dimensions, també va influir en el resultat, així i tot el matx va ser entretingut degut a la gran quantitat de gols que es van veure.

El primer quart va ser el més clar pels del CN Sabadell, que amb un parcial de 5-2 indicaven quin podia ser el camí del matx. Els dos gols manresans anotats per Marc Bisbal, el segon de pena màxima. El segon període va ser similar, 4-2, pels de casa, amb gols bagencs anotats per Adrià Blanco de pena màxima i Jordi López. Les coses s'ajustaren encara més en el tercer temps de joc, el parcial va ser un mínim 2-1, també pels amfitrions, amb gol del CN Manresa Deyse anotat per Arnau Vilarasau. En aquest període els de Jordi López desaprofitaren una pena màxima.

Amb tot decidit, el darrer període va ser pels manresans que s'imposaren 2-3 amb gols de Jordi López, Marc Bisbal i Adrià Blanco, aquest a manca de 3 segons per la conclusió del matx. Aquest era el partit que tancava la temporada esportiva del waterpolo manresà.

Arbitratge a càrrec de X Roman i D Gómez que van assenyalar quatre penals i quatre exclusions als locals per un penal i una exclusió als visitants.

Parcials: 5-2, 4-2, 2-1 i 2-3.
Alineacions i golejadors:
CN Sabadell: J Mardones, R Domenech 1, R Ubach, R Rubio 1, C de la Cerdà 1, B Fenoy 1, S Gallego, O Monell 4, M Moyano 1, E Arnella 3, D Pérez 1, D Torilo, A Salazar.
CN Manresa Deyse: K Lenard, E Martínez, Alex Vilarasau, Arnau Vilarasau 1, E López, A Blanco 2, M Bisbal 3, J López 2.