Unes 100 persones escolten contes a la Font de Neptú

Meandre anuncia una segona edició del cicle Contes a les Fonts de Manresa després del rotund èxit de la inciativa

Redacció
19 de juny del 2012
Un centenar de persones es van aplegar per escoltar contes a la Font de Neptú.
Un centenar de persones es van aplegar per escoltar contes a la Font de Neptú. | Meandre
Un centenar de persones es van aplegar per escoltar contes a la Font de Neptú. Foto: Meandre

El Pont Nou de Manresa, just a sota de la Font de Neptú, va ser l'escenari de la tercera i definitiva trobada del primer cicle de contes a les Fonts de Manresa. La Narradora Mon Mas fa fer la delícia del centenar de persones que van aprofitar les ombres dels plataners del parc fluvial del Pont Nou per escoltar històries properes i divertides.

Els participants, prèviament, van participar en una caminada que va sortir de la plaça de Catalunya va recórrer tot el parc fluvial del Cardener, un espai de gran bellesa i especialment òptim per passejar durant tot l'any, malgrat que va quedar palès que en alguns punts caldria treball de desbrossament.

Cicle complert
La primera de les narracions que es van fer en el cicle de Contes a les Fonts de Manresa va tenir com a escenari la Font de Sant Pau, la segona la Font de l'Arrel i la tercera la Font de Neptú. L'extraordinària acollida del públic a totes les trobades, el fet d'haver aconseguit els objectius de donar a conèixer espais emblemàtics de l'Anella Verda de Manresa per a ús social i per a lleure de les famílies i poder escoltar històries agradables, divertides i entranyables a càrrec de narradors professionals, ha fet decidir a Meandre a anunciar que, a partir de la tardor s'organitzarà la segona edició del cicle de Contes a les Fonts, que continuarà comptant amb la direcció artística del narrador Ós Mandrós.


Contes a la Font de Neptú. Video: Carles Piqué