El Quedem? del Bages va a la festa «Som cohesió» a Girona

Redacció
15 de juny del 2012
El Quedem? Bages a Girona.
El Quedem? Bages a Girona. | Òmnium
El Quedem? Bages a Girona. Foto: Òmnium

Dissabte passat, una trentena de participants del Quedem? van anar a la festa "Som cohesió" organitzada per Òmnium Cultural on ens vam trobar tots els Quedem? d'arreu del territori per compartir la tarda de dissabte tot descobrint la ciutat de Girona.

El Quedem? Bages van anar en un autocar compartit amb la representació d'Osona fins a Girona, on varen visitar els Jardins Fora Muralla, que era el punt central de la trobada. A la tarda, després de les presentacions de la festa i d'un petit parlament de la presidenta d'Òmnium, Muriel Casals, es fer un itinerari per la ciutat per tal de conèixer llegendes, entitats, personatges populars, dividits en 12 grups. En acabar es va fer berenar entre tots.

L'activitat final que tancava la jornada va ser la realització d'un flashmob a la Rambla, on la gent que passejava va quedar sorpresa i bocabadada amb la irrupció d'un grup de gent tan nombrós acompanyat de timbalers i percussionistes i unes noies a dalt d'unes llargues xanques que dansaven al ritme de la música de la companyia Xirois.