Els detinguts pel cas Stroika, a disposició judicial divendres

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions

Pere Fontanals
14 de juny del 2012
Imatge dels jutjats de Manresa.
Imatge dels jutjats de Manresa. | Mar Martí
Imatge dels jutjats de Manresa. Foto: Mar Martí

Els deu detinguts en una operació coordinada durant dimecres pels Mossos al Vallès i a l'Anoia per la seva relació amb la brutal agressió feixista del passat 23 d'abril davant de la sala Stroika de Manresa, seran traslladats divendres al matí a la capital del Bages per passar a disposició judicial en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 on seran interrogats pel seu titular, segons ha pogut saber Manresainfo.cat.

Per una altra banda, tot i que algunes informacions donen les detencions per gairebé finalitzades, fonts properes al cas han confirmat a aquest diari que la investigació encara segueix oberta, de manera que no es descarten noves detencions en les properes hores o dies.

La investigació que ha dut Mossos d'Esquadra durant aquests gairebé tres mesos ja tenia la primera setmana després de l'agressió la identificació de dos dels principals instigadors de l'acció feixista. A partir d'aquestes primeres identificacions la divisió d'investigació de la policia catalana va treballar per recopilar informació, poder identificar a la resta d'integrants del grup i reunir les proves necessàries per poder-los encausar. El secret de sumari i la precaució per no alertar-los abans d'hora ha fet que totes les accions s'hagin realitzat per part de la policia amb la màxima prudència i discreció.

Recull de notícies sobre l'agressió