La parella de Turistes de Qualitat arriba al Bages

Els propers dilluns i dimarts visitaran diferents establiments amb el distintiu SICTED

Redacció
08 de juny del 2012

Daniel i Jana, la parella que el passat dimecres, 6 de juny, va iniciar el seu viatge SICTED, arribarà al Moianès el proper dilluns dia 11 de juny i passarà per Manresa i el Cardener l'endemà. La parella de "Turistes de Qualitat SICTED" visitarà diferents establiments que tenen aquest distintiu de qualitat en destinació.

Al matí de dilluns, visitaran l'Oficina de Turisme del Moianès, desprès faran una visita guiada als espais de l'EcoMuseu del Moianès, les Poues de la Ginebreda i el Rentador de la Llana, per la tarda continuaran el seu recorregut als entorns de la Radial de l'Ecomuseu; Esplugues i el nucli antic de Sant Quirze de Safaja.

El dimarts dia 12 de juny els "Turistes de qualitat" visitaran els establiments distingits del SICTED a Manresa i el Cardener i comprovaran in situ el seu nivell de qualitat i servei, interactuant amb els usuaris de les xarxes: facebook, twitter i foursquare.

La feina del Daniel i la Jana va començar dimecres visitant el Maresme, el Vallès Oriental i Osona. Al llarg de 15 dies la parella visitarà també el Berguedà, l'Alta Anoia, l'Alt Penedès, el Garraf, el Baix Llobregat i tornaran a Barcelona el proper 20 de juny.

La tasca dels turistes de qualitat consistirà en comentar diàriament a les xarxes socials les seves experiències. Així mateix, penjaran vídeos informatius i descriptius de les vivències durant la ruta. La seva experiència es podrà seguir a www.turistesdequalitat.com.

L'objectiu del viatge és que aquesta parella de turistes elabori un "quadern de ruta online" descrivint a través de les xarxes socials cada lloc SICTED que visitin. Aquests "turistes de qualitat" compten amb un contracte de treball temporal remunerat.

Què és el SICTED?
El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions (SICTED) és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques, promogut a nivell estatal per Turespaña i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que treballa amb destinacions, empreses i serveis turístics de fins a 28 àmbits diferents, i que influeix en l'experiència i satisfacció del turista que visita una destinació.

Arxivat a