La investigació de les agressions de l'Stroika és matèria reservada

Felip Puig va remetre ICV-EUiA a la Comissió de Matèries Reservades del Parlament per contestar a la pregunta que li van fer aquest dijous a la d'Interior

Redacció
01 de juny del 2012
Els serveis sanitaris atenen un dels ferits divendres.
Els serveis sanitaris atenen un dels ferits divendres. | Lector
Els serveis sanitaris atenen un dels ferits a l'agressió nazi davant de l'Stroika. Foto: Lector

El diputat d'ICV, Jaume Bosch, va preguntar dijous al Conseller d'Interior, Felip Puig, per l'estat de les investigacions de l'agressió de caràcter feixista patida el passat 23 de març per un noi manresà de 16 anys, davant la sala de concerts Stroika de la ciutat de Manresa. Bosch va remarcar que el noi agredit va patir ferides molt greus que l'han portat a estar un mes i mig hospitalitzat fins que ha estat donat d'alta. Bosch a més va plantejar a Puig la indignació dels pares del noi per la manca de noticies sobre els agressors.

El diputat ecosocialista Jaume Bosch va relacionar aquesta agressió amb les activitats de grups feixistes a Catalunya, que recentment han obert un local social anomenat Tramuntana (inicialment Militia) al barri del Clot de Barcelona, i que podrien estar relacionats amb grups feixistes violents italians. El diputat d'ICV ha exigit a Puig actuar a fons contra uns moviments que estan apareixent de forma preocupant a diversos països europeus, i també a Catalunya.
 
Per la seva banda el Conseller d'Interior, Felip Puig va confirmar que continuen les investigacions sobre l'agressió davant la sala Stroika així com sobre el casal Tramuntana però es va remetre a la seva propera compareixença a la Comissió de Matèries Reservades del Parlament, per tal de no donar informacions que poguessin malmetre les investigacions en curs. Bosch va demanar a més que dins aquestes investigacions s'analitzin les possibles vinculacions de Plataforma per Catalunya amb aquests grups.