Artium entra al mercat més jove amb dos nous vins rosats

per Redacció, 29 de maig de 2012 a les 13:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Artium Dolç Natural 2011 i Vi Rosat 2011. Foto: Artium

Amb l'arribada del bon temps Artium treu al mercat dos vins rosats que es destaquen per ser vins joves i d'aromes frutals. Són vins anomenats també "d'una sola nit (o un sol dia)" degut a que és el temps exacte que ha passat macerant el most flor. En aquest cas és de 20 hores.


L'Artium Vi Rosat prové de la fermentació alcohòlica total (12% vol.) i l'Artium Dolç Natural de la fermentació alcohòlica parcial (9% vol. i 42 g/l de sucres). "Amb aquest darrer vi hem aconseguit un producte per a plats més informals com amanides, truites, pizzes, pasta..., i és un vi fresc, agradable i amb una dolçor equilibrada i persistència en boca que no et deixa indiferent", comenta Anna Berenguer, enòloga i gerent del Celler Cooperatiu d'Artés. Berenguer ha tingut molt clar des del principi de la seva incorporació al celler, que cal fer productes enfocats al client jove, un client que comença a introduir-se al món de vi amb uns productes frescos, econòmics, sorprenents i innovadors. I és amb aquests rosats que l'oferta dels productes Artium comença a despuntar.

Artium Vi Rosat 2011 i Artium Dolç Natural 2011, aquest últim envasat en ampolla de 37,5cl, són dos vins joves, més lleugers i fins i tot no secs, treballats amb el raïm sirà i pensats per al públic més jove que es va iniciar l'any passat amb la sortida al mercat de l'Artium Caprici, un merlot sense fusta.

Sens dubte, els vins rosats són la millor opció per acompanyar els àpats d'estiu fets amb receptes estivals i lleugeres.

 

Participació