Es tanca la preinscripció al Programa de Qualificació Inicial

Els programes del Pla de Transició al Treball (PTT) de Manresa s'adrecen als joves de 16 a 21 anys que no han obtingut l'ESO

Redacció
29 de maig del 2012

El pròxim divendres, 1 de juny, es tanca el període de preinscripció al Programa de Qualificació Professional Inicial (PQPI) del Pla de Transició al Treball (PTT) de Manresa corresponent al curs 2012-2013 que ofereix dues especialitats: auxiliar de fabricació mecànica i auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic.

Els Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI) s'adrecen als joves de 16 a 21 anys que no han obtingut el títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria, i tenen com a finalitat proporcionar competències bàsiques i professionals que facilitin la seva inserció laboral i/o la continuïtat formativa.

Al llarg del curs els joves combinen sessions de formació bàsica amb altres de formació professional d'acord amb l'especialitat que cursen. La formació també contempla un període de pràctiques en centres de treball, que són possibles gràcies a la col·laboració del teixit empresarial de la comarca.

Aquests cursos són organitzats conjuntament pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat i per l'Ajuntament de Manresa.