L'Ajuntament organitza un taller de gestió de l'estrès per a dones

El curs comença el proper dia 4 de juny i s'emmarca dins el projecte Dona Activa

Redacció
28 de maig del 2012

El Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) Montserrat Roig, organitza per al proper mes de juny un taller gratuït de gestió de l'estrès que anirà a càrrec de la terapeuta humanista Ester Domínguez. El curs forma part del programa d'activitats i formació Dona Activa de l'Ajuntament de Manresa.

L'estrès pot ser de molts tipus: feina, relacions personals, problemes econòmics, atur, família, etc, i pot provocar el desequilibri de la persona. Amb aquest taller es pretén que les participants aprenguin a reconèixer el seu propi grau d'estrès i com afecta a la seva vida diària, així com aprendre a utilitzar recursos davant els seus generadors de manera eficaç i saludable.

El taller començarà el dia 4 de juny i es realitzarà els dilluns, dimecres i divendres fins el 20 de juny. Es realitzarà al local del SIAD situat al carrer Canal, 6, primer pis, de 10 a 12 h del matí.

Les persones interessades poden inscriure's o demanar més informació trucant al 93 875 23 10 o enviar un correu electrònic a [email protected].