El (((gargall))) 2012 es trasllada al Berguedà

El festival se celebrarà el 26 i 27 de maig al Konvent de Cal Rosal

per Redacció, 17 de maig de 2012 a les 12:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El festival (((gargall))) deixa de ser un festival urbà dispersat per diferents espais de la ciutat de Manresa i s'instal·la el 26 i 27 de maig a l'idíl·lic espai del konvent de Cal Rosal (Berguedà).


Amb aquest canvi d'ubicació es pretén guanyar en possibilitats d'experimentació i improvisació, eixos fonamentals d'aquest festival. El soroll i les noves sonoritats es mantenen com a fil conductor de la programació tot i que en aquesta ocasió hi haurà un predomini clar de la música electrònica.

En aquesta edició de cap de setmana es concentraran les sinergies de més d'una vintena d'artistes d'aquí i d'arreu, que presentaran els seus treballs sota l'efecte del poder hipnòtic de l'espai del Konvent i els seus voltants. De fet, el lloc es planteja com la font d'inspiració principal per als directes basats en la improvisació sonora.

Amb tot, el Bar Caracas de la plaça de la Reforma de Manresa serà el darrer punt de preparació al festival el divendres, 25 de maig, al migdia, amb un vermut acompanyat per Elvis Fresnel i el seu set especial Bruit Apéro.

 

Participació