Fals celebra la seva Festa Major aquest cap de setmana

Estúpida Erikah farà el concert de Festa Major el dissabte a la nit

Redacció
16 de maig del 2012

19 de maig 16:00 Festa Major
3r Campionat de petanca "Valenti Vila"
A les 4 de la tarda sorteig dels participants a la competició de petanca, per formar equips per duets, i a dos quarts de cinc començarà el joc.

L'ACR premiarà amb un trofeu a cada una de les parelles finalistes, que serà lliurat al finalitzar.

A l'acabar la competició hi haurà berenar per a tots els participants.

19 de maig 22:30 Festa Major - Concert
Presenten en concert al grup Estúpida Erikah que va ser el guanyador del premi joventut del Sona9 del 2009, i amb la publicació del seu primer treball "Decorant interiors, decorant exteriors" (Temps record 2010) han estat reconeguts com a grup revelació del 2010, un premi que en el seu moment també van recollir grups com Manel (2008) o Els Amics de les Arts (2009) i la revista Enderrock el situa com a 4t millor disc de l'any per darrere d'artistes com Mishima, Els Pets i Sanjosex. La cançó "Els àngels ploren així" ha estat situada entre les "25 millors cançons de l'any" Al llarg de la gira de presentació del disc han recorregut les principals sales del país i han actuat en festivals com el Poparb, l'Odissea i el BAM.

En aquest concert presentaran l'EP sortit l'octubre 2011 nomenat "L'Hivern al cos", un bon tast mentre s'espera la sortida del próxim LP prevista per principis del 2013.

20 de maig 14:00 Festa Major
Dinar de Festa Major per a la Gent Gran amb una petita sorpresa (caldrà apuntar-se).