Nova direcció de les JSC a les Comarques Centrals

Redacció
14 de maig del 2012
Nova direcció de les JSC a la Catalunya Central.
Nova direcció de les JSC a la Catalunya Central. | JSC
Membres de la nova direcció de les JSC a la Catalunya Central. Foto: JSC

Els joves socialistes del Bages, Berguedà i Solsonès han celebrat aquest dissabte, 12 de maig, el I Congrés de la JSC de les Comarques Centrals , en què el berguedà, Jordi Pujals, de 18 anys, ha estat escollit Primer Secretari. La candidatura de Pujals era l'única presentada i s'ha aprovat per unanimitat pels militants de les tres comarques.

Pel què fa a la resta de càrrecs, destaquen el manresà, Josep González, de 20 anys, que ha estat escollit Viceprimer Secretari i s'ocuparà de la Secretaria d'Acció Política i Èlia Tortolero, de 23 anys i de Sant Joan de Vilatorrada, és la nova Secretària d'Organització.

D'altra banda, Alejandro Fernández (Navàs) s'ocuparà de la Secretaria de Formació; Ángel Sáez (Sant Joan de Vilatorrada) de la Secretaria d'Estudiantil; Laura Hernández (Súria) de la Secretaria d'Igualtat i Sociolaboral i Joan Josep Guillén (Berga) de la Secretaria de Solidaritat i Cooperació. També formarà part de l'executiva com a membre nat, Oriol Puig (Manresa), que és Secretari de Comunicació i adjunt d'organització a la Comissió Executiva Nacional.

El nou Primer Secretari, en el seu discurs de proclamació, ha reclamat una política que lligui lliçó ètica amb reformes sense pors i que "construeixi un futur més esperançador pels i les joves del país". Pujals ha afegit que "és l'hora d'estar al costat de qui ho necessita, amb solidaritat i exigència".

Informe de gestió aprovat per unanimitat
El primer secretari sortint, el manresà Oriol Puig, ha aconseguit l'aprovació del seu informe de gestió per unanimitat i ha rebut una càlida ovació pels assistents al Congrés. Puig ha volgut donar les gràcies a la implicació dels militants i ha desitjat molta sort a la nova executiva.

A banda de l'elecció de la nova Comissió Executiva, també s'han escollit els representants al Consell Nacional de la JSC: Josep González, Elia Tortolero i Jordi Pujals, i els representants al Consell de Federació del PSC del Bages, Berguedà i Solsonès que seran: Oriol Puig, Xavier Vera, Elia Tortolero, Joan Josep Guillén i Ángel Sáez.