Gresca al FS Balsareny – Badia

Aficionats i jugadors vallesans atemoreixen i agredeixen l'equip arbitral i als locals, i s'emporten la victòria del Bages com a mal menor

Redacció
05 de maig del 2012

Indignació en el Fútbol Sala Balsareny després del partit que aquest dissabte han jugat contra els vallesans de Badia i que han acabat perdent per 3 a 5, "com a mal menor, no vull ni pensar què hauria passat de vèncer nosaltres" reconeixia l'entrenador dels bagencs, Ferran Morral, a Manresainfo.cat.

La indignació en el club està dirigida a l'equip i l'afició visitant, però també "als Mossos d'Esquadra que van venir a requeriment nostre davant de les primeres agressions i amenaces de l'afició i l'equip visitant, i van marxar sense deixar un retén fins a la fi del partit".

Segons fonts del club local ja l'afició va entrar al pavelló de Balsareny "fumant i bevent cervesa i onejant una gran bandera espanyola per la zona on hi havia l'afició balserenyenca". Després que els locals aconseguissin el gol de l'empat a 1 la delegació del Futbol Sala Balsareny va decidir trucar als Mossos d'Esquadra ja que l'afició de Badia es va "bolcar sobre l'afició local, atemorint-la, insultant-la i agredint-la". L'actuació dels Mossos d'Esquadra, segons fonts del club, va ser "trista i indignant" ja que tot i arribar sis parelles d'agents "cap d'ells va quedar-se fins a la finalització del matx, fet que va exaltar encara més als visitants, tant a l'afició com als jugadors, que es van dedicar a agredir els esportistes locals durant el partit sense que l'àrbitre poses fi a aquestes accions".

"El grau d'atemoriment fou tant –relata l'entrenador local- que en la jugada de l'empat a 2 el golejador visitant va insultar molt greument el secretari del Balsareny" i la taula va escoltar l'insult i li va fer saber a l'àrbitre "que va expulsar el jugador". A la taula d'anotació "hi havia una noia de 17 anys" que en veure's envoltada per tota l'expedició vallesana "va desdir-se i li va comunicar a l'àrbitre que no ho havia sentit bé, i aquest va retirar l'expulsió".

Tots aquests incidents i el joc antireglamentari dels visitants va acabar per desestabilitzar els balserenyencs que, tot i que encara depenen només d'ells mateixos per acabar la lliga a dalt de tot, han acabar perdent el partit per 3 a 5. "No sé que hauria passat si haguéssim guanyat nosaltres, sense policia present i amb aquesta afició i expedició visitant" reblava el tècnic local, Ferran Morral.