Bufalvent i Trullols compartiran la gestió

La primera acció és reclamar un grup de treball per demanar millores als accessos al Polígon dels Trullols

Redacció
04 de maig del 2012

Les Associacions d'Empresaris dels Polígons de Bufalvent i Trullols han arribat a un acord de col·laboració desprès d'un procés negociador entre dues comissions de treball creades amb l'objectiu de marcar les pautes per assolir un gran acord de col·laboració entre les dues associacions.

L'acord es basa en punts en comú entre les dues associacions tals com:

  • Promoure accions i realitzar tota mena d'activitats que fomentin el desenvolupament, conservació, millora del espai.
  • Actuar com a interlocutor amb les administracions
  • Fomentar el bon veïnatge
  • Atendre i satisfer les necessitats de les persones que desenvolupen la seva activitat en la zona.
  • Millorar les infraestructures
  • Informar i assessorar als associats

Per dur a terme aquesta gestió el domicili formal d'ambdues entitats s'estableix a Bufalvent, al C/Josep Comas i Solà, 27 baixos. Les dues juntes directives treballaran independents, gestionant els projectes de les seves zones comercial o industrial, però es desenvoluparan projectes comuns pels quals es formaran comissions de treball mixtes d'una i altre junta directiva per tal d'optimitzar recursos, aprofitar sinergies i coordinar accions conjuntes.

Les dues associacions han aprofitat la roda de premsa per sol·licitar una millora en els accessos als dos polígons degut a que el trànsit s'ha incrementat considerablement. Les associacions dels dos polígons consideren que es requereix una intervenció en la millora dels accessos, que en l'actualitat no estan preparats per absorbir tot el transit que generen, i dificulten les tasques d'emergència dels mossos d'esquadra i mèdiques.

Per a això proposen la creació d'un grup de treball, entre hospital general, mossos d'esquadra, les dues associacions, els veïns de cal gravat i l'Ajuntament de Manresa, per presentar propostes de millores a la Generalitat i justificar la urgència de la millora.