Iberpotash podria invertir en el corredor mediterrani

El seu conseller delegat, José Antonio Martínez, s'ha mostrat decebut pel tractament que ha rebut aquesta infraestructura als pressupostos espanyols del 2012

Redacció
27 d'abril del 2012
576_1259069364424567
576_1259069364424567
Entrada d'Iberpotash a Súria. Foto: Estefania Escolà

Iberpotash està disposada a invertir econòmicament en el corredor ferroviari de mercaderies. Ho ha assegurat aquest divendres a Catalunya Informació el seu conseller delegat, José Antonio Martínez, que també ha criticat l'actitud del govern espanyol per la seva postura.

Cal recordar que l'empresa extractora de potassa del Bages acaba de posar en marxa la primera de les tres fases previstes per ampliar la seva producció, amb una inversió de 600 milions d'euros. Com ha recordat Martínez les dues últimes etapes del projecte estan condicionades a la millora de les infraestructures, principalment del corredor ferroviari mediterrani.

El conseller delegat de la companyia ha mostrat el seu descontent pels pressupostos espanyols del 2012 que han ignorat aquesta infraestructura. José Antonio Martínez ha assegurat en el programa "Economia i empresa" de l'emissora pública d'informació que Iberpotash està disposada a col·laborar econòmicament en el desenvolupament del corredor mediterrani. Aquest extrem el coneixen tant el govern català com l'espanyol, ha prosseguit.

Arxivat a