Faltagent de Fonollosa estrena la comèdia Mentiders

Aquest proper diumenge 29 d'abril a 2/4 de 7 de la tarda

Redacció
26 d'abril del 2012
Assaig general de 'Mentiders'.
Assaig general de 'Mentiders'. | ACRFonollosa
Assaig general de 'Mentiders'. Foto: ACRFonollosa

Aquest proper diumenge 29 d'abril, el Grup de Teatre Faltagent de Fonollosa estrenarà la comèdia "Mentiders", del jove dramaturg escocès Anthony Neilson. L'obra, que es qualifica com a "comèdia d'infart!", es podrà veure al Centre Cultural del poble, a 2/4 de 7 de la tarda.

La comèdia narra la història de dos policies de Londres (Bobbies) que es troben en la situació d'haver de comunicar una mala notícia a un matrimoni, la Nit de Nadal. I, senzillament, no s'hi veuen amb cor del tot. Per no fer mal a aquesta pobre gent, mentint o bé deixant que els malentesos vagin creixent, permeten que les situacions es vagin complicant cada vegada més, fins arribar a límits indescriptibles.

Aquests polis potser no són molt intel·ligents però són bona gent. No menteixen per dolenteria, ni per treure'n cap profit, ho fan senzillament per no fer mal. Els acompanyen cinc personatges que, amb les seves peculiars maneres de ser, ajudaran a embolicar la troca cada vegada que apareixen.

És una comèdia amb un embolcall de caramel però amb un contingut no sempre dolç, a vegades picant, a vegades àcid i gairebé sempre molt malintencionat.

Mentiders va ser la peça que va suposar el debut d'Abel Folch com a director, l'any 2005.

En aquest ocasió, l'obra és protagonitzada per Eloi Hernàndez i Eloi Fonoll, acompanyats de Susanna Armengol, Josep Clarena, Marta Vall, Tonino Mestres, Núria Palà i Gemma Calmet.

Aquesta producció dels Faltagent, arriba un any després de finalitzar les representacions del musical "El Mikado", representat en motiu del desè aniversari del grup, i que va obtenir un notable èxit de públic i crítica.

Per l'estrena d'aquest proper diumenge, les entrades són numerades i es poden reservar al telèfon 938366108 o al correu [email protected] . En aquests moments, més de 120 persones ja han reservat localitat. La següent funció està programada pel diumenge 13 de maig, a Aguilar de Segarra, i es preveu que pugui iniciar una gira per pobles i ciutats de la zona.