Els Tirallongues actuen a Viladecans

Pilar de cinc dels Tirallongues a Viladecans.
Pilar de cinc dels Tirallongues a Viladecans. | Ignasi Clarós
Miquel Àngel Ramos
22 d'abril del 2012
Pilar de cinc dels Tirallongues a Viladecans. Foto: Ignasi Clarós

Amb motiu de la diada de Sant Jordi del barri amb el mateix nom de la localitat barcelonina de Viladecans, els Tirallongues de Manresa van actuar aquest passat diumenge dia 22 en la plaça Sant Herblain juntament amb els Castellers de Sant Feliu.

Passades la una del migdia va començar l'actuació castellera. En primera ronda els Tirallongues van descarregar sense problemes un tres de sis amb agulla. En segona ronda van provar el tres de set, però aquest no es va poder carregar tot i que en el moment de desmuntar-lo s'estava col·locant l'acotxador. D'aquesta manera va quedar com un intent desmuntat. En la ronda de repetició, es va tornar a provar aquest castell, i a l'igual que el primer, per problemes amb la pinya i en el pis de segons també va quedar com intent desmuntat. Per tancar les rondes castelleres es va descarregar sense problemes un quatre de sis. En la ronda de pilars es va descarregar el sempre impressionant pilar de cinc.

Per la seva part, l'altra colla convidada, els Castellers de Sant Feliu, que després de tres anys sense actuar van fer una meritòria actuació de castells de sis, amb el tres de sis, el quatre de sis i el quatre de sis amb agulla. En la ronda de pilars van descarregar un pilar de quatre.

Amb aquesta, els Tirallongues clouran l'abril amb la tradicional actuació de Sant Jordi a casa seva, concretament a les 20 hores a la Plaça Sant Domènec de Manresa.