Inscripcions obertes a la Ruta de la Guineu de Castellgalí

Redacció
19 d'abril del 2012
La ruta de la Guineu tindrà lloc el diumenge 29 d'abril.
La ruta de la Guineu tindrà lloc el diumenge 29 d'abril. | 3HM
La ruta de la Guineu tindrà lloc el diumenge 29 d'abril. Foto: 3HM

El proper diumenge 29 d'abril a Castellgalí tindrà lloc la I pedalada popular Ruta de la guineu en Bicicleta de muntanya. La prova està organitzada pel Club Esportiu 3HM de Manresa i aprofita l'experiència de les 3 hores de resistència en btt organitzades pel mateix club com a acte esportiu de la Festa Major de Manresa.

La pedalada tindrà dues versions que compartiran el primer tram del traçat. Es podrà escollir entre la Guineu de 33km i 1200 metres de desnivell acumulat (nivell mitjà-alt) i la Guineueta amb 21 km i 600 metres de desnivell (nivell baix-mitjà). La ruta segueix un traçat molt atractiu amb senders ciclables i revirats combinats amb una tram de pista inicial que permetrà gaudir a participants de tots els nivells als peus de Montserrat.

Les inscripcions es poden fer a través del web http://3hm.cat/laguineu/index.html o presencialment a les botigues Fa-Sol, Bicis Toni i The Cyclery de Manresa.

El Club Esportiu 3HM és un grup format per amants de la bicicleta que després de molts anys compartint experiències i pedals, han volgut unir-se per fer arribar el ciclisme a tots els nivells i tots els àmbits.