Ceps i Manduca celebra el 3r Homenatge al porc

Redacció
18 d'abril del 2012
Pastís que es va menjar en els postres del III Homenatge al porc.
Pastís que es va menjar en els postres del III Homenatge al porc. | CiM
Pastís que es va menjar en els postres del III Homenatge al porc. Foto: CiM

El passat diumenge l'Associació Cultural i Gastronòmica Ceps i Manduca de Sant Vicenç de Castellet va organitzar el 3r Homenatge al Porc amb una jornada que començava a les 9 del matí amb un esmorzar consistent en careta, morro, orelles, peus, cansalada viada, llom, xurrasco, botifarres, etc.

Un cop esmorzats varen procedir a embotir botifarres i xoriços. A l'hora del vermut és va encetar un pernil ibèric i cap al migdia, per dinar, més xoriços, galtes, ventre, i tot el que havia sobrat per esmorzar, acompanyat amb cigrons, fets acuradament per a l'ocasió.

A l'hora dels postres, com ja és habitual, un pastís amb forma de porc. També hi havia mandarines i meló, i cafè per acabar-ho. A la sobretaula i com no podia ser d'altra manera, campionat de botifarra. Tota la festa va acabar cap els vols de les nou del vespre.

La propera activitat de Ceps i Manduca, serà la 10a. Trobada d'intercanvi de plaques de cava a la Sala polivalent de Can Soler. Per a més informació de l'associació : www.cepsimanduca.cat