Proposen un maridatge de sake i shochu amb cuina japonesa

Redacció
15 d'abril del 2012
Sashimi
Sashimi
Sashimi

El proper dimecres dia 19 d'abril, la Jove Confraria del Bages prepara un maridatge de Sake i Shochu amb cuina Japonesa al centre de Manresa. La gastronomia japonesa és una de les més atractives per la seva barreja de sabors, textures i colors. Tot i no necessitar de molts ingredients, la cuina Japonesa es considerada una de les gastronomies més elaborades, ja que la preparació d'alguns plats típics de menjar japonès requereix de molta experiència i destresa. Hi haurà la presència el mestre japonès i sushiman, Takashi Komura que cuinarà i realitzarà la cata de sake i shochu.

Menú:

  • Sahimi variat amb Ikezukuri d'orada
  • Yakitori, broqueta de pollastre a la graella. El yakitori és servit típicament amb sal o salsa teriyaki, que està feta bàsicament de mirin, sake dolç, salsa de soja i sucre. La salsa és aplicada sobre la carn i després la broqueta és rostida a la graella.
  • Yakisoba: Tallarines saltejades amb verduretes, llom de porc i katsuobushi (flocs de bonítol sec ratllat)
  • Variat de sushi i maki, acompanyat d'un petit curs
  • Tataki de magret d'ànec. La peça de carn es lleugerament marinada en vinagre i gingebre mòlt on després se l'hi aplica una cocció ràpida en una flama o paella, deixant la seva part exterior cuita i la part interior poc feta.
  • Cata de sake & shochu
  • Postres

L'activitat tindrà lloc el dijous 19 d'abril a les 21:00h. El punt de trobada és el restaurant el Kursaal de Manresa.

El preu per a socis és de 25€ i pels no socis és de 35€ i la data límit per apuntar-se al sopar és el dimarts dia 17 d'abril: [email protected]