Campus d'idiomes de la FUB per a alumnes de secundària

Funcionarà entre els dies 2 i 27 de juliol, de dilluns a divendres

Redacció
10 d'abril del 2012

Alumnes de secundària que vulguin millorar el seu nivell d'anglès o bé començar a preparar-se per al First Certificate podran fer-ho aquest estiu en el primer Campus d'anglès que ha organitzat el Servei d'Idiomes de la Fundació Universitària del Bages (FUB). Es tracta d'una nova proposta que, segons la responsable del servei, Sílvia Mas, té com a finalitat que, mentre els alumnes perfeccionen el seu nivell d'anglès ‘entrin en contacte amb la universitat i comencin a veure-la com una institució pròxima'.

El Campus funcionarà entre els dies 2 i 27 de juliol, de dilluns a divendres des de dos quarts de deu fins a tres quarts d'una i està adreçat a alumnes de secundària majors de 16 anys. A final de curs, els participants rebran una certificació acadèmica expedida pel servei d'Idiomesde la FUB.

La formació que s'ha preparat serà dinàmica i proactiva, pensada perquè l'alumnat potenciï l'autonomia comunicativa de cara a la selectivitat i perquè es familiaritzi amb el sistema d'estudi de la universitat amb tècniques orientades a preparar-se per a estudis superiors, tant a nivell de redacció acadèmica com de presentacions orals. El professorat que impartirà el Campus està altament qualificat i té una llarga experiència en l'ensenyament de llengües.

Les inscripcions per participar-hi s'han de fer abans del 27 de juny a través de la pàgina web www.fub.edu.

Més propostes per a l'estiu
Aquesta no és l'única proposta que fa el Servei d'Idiomes de la FUB per als mesos d'estiu, que també ofereix cursos intensius i progressius des del nivell inicial fins a l'avançat d'anglès, francès, alemany i italià. Aquests cursos s'impartiran del 2 al 20 de juliol els matins de dos quarts de deu fins a tres quarts d'una. Estan oberts a qualsevol persona, tingui o no vinculació amb la FUB, sempre que sigui major de 16 anys. La matrícula per als cursos intensius d'estiu s'ha de fer entre el 15 de maig i el 27 de juny a www.fub.edu.

En coordinació amb l'Escola de Formació Contínua, el Servei d'Idiomes ofereix també formació en idiomes a mida per empreses que vulguin millorar el domini d'idiomes del seu personal. Es tracta d'un programa totalment flexible, tant pel que fa a la durada, com l'horari i el lloc de realització. Per a cada empresa, el Servei d'Idiomes dissenya un programa exclusiu que s'adapti a les seves necessitats. Tant es pot optar per cursos convencionals, com per seminaris intensius, com sessions de conversa o cursos d'especialització.