Setmana Santa a través de Montserrat Ràdio i Montserrat TV

De Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, una proposta radiofònica i televisiva adreçada particularment a significar les dates centrals del calendari litúrgic

Redacció
04 d'abril del 2012

Montserrat Ràdio (www.montserratradio.cat / 100,6FM) oferirà en directe, durant aquesta Setmana Santa, i per primera vegada, totes celebracions litúrgiques del Tríduum Pasqual des de la Basílica de Santa Maria. De la mateixa manera, i en període de proves de Dijous Sant a Diumenge de Pasqua, també es podran seguir els esmentats actes de culte per Montserrat TV (a través de la pàgina web www.montserratcomunicacio.cat).

En aquest context, l’emissora anirà desplegant, a partir de demà, una proposta musical particularment adient a la significació de les dates centrals del calendari litúrgic. D’aquesta manera, de Dijous Sant a Dilluns de Pasqua, Montserrat Ràdio i Montserrat TV dibuixen una nova guia per viure la dimensió religiosa dels misteris centrals de la fe. Està previst que les emissions regulars de TV per IP s’iniciïn, el proper 27 d’abril, coincidint amb la Solemnitat de la Mare de Déu de Montserrat.

Montserrat Ràdio i Montserrat TV responen a un projecte de la comunitat benedictina que s’està desplegant amb la col·laboració del Grup Taelus de Comunicació. En la seva elaboració intervenen diversos professionals dels mitjans audiovisuals.