PxC corregeix l'«error» i s'adhereix a la condemna

El secretari d'organització de PxC, David Parada, diu que Pericas "no va parar atenció" a la convocatòria i no hi va poder anar per "feina", però que la seva formació condemna "tot atac violent"

Redacció
28 de març del 2012

PxC s'adherirà al text de condemna aprovat a la junta de portaveus del Consell Comarcal del Bages pel cas de les pallisses de divendres a tres joves al voltant d'Stroika segons ha pogut saber Manresainfo.cat del secretari d'organització de la formació, David Parada. El mateix Parada ha assumit que el conseller comarcal de PxC "no va parar atenció" a la convocatòria expressa de la Junta de Portaveus però que tampoc hi podia anar per "feina".

Es dóna el cas que a la junta de portaveus del Consell Comarcal tampoc hi va poder anar el representant del PP, Xavier Javaloyes, però aquest, un cop acabat el ple posterior en que sí va assistir, va adherir-s'hi.

Per exemplificar el seu suport a la condemna, David Parada va posar l'exemple del president del grup de PxC a l'Ajuntament de Manresa, Sebastià Llort, que ha mantingut un "comportament actiu amb el departament de comunicació" del consistori per conèixer el redactat i adherir-s'hi.

Així mateix Parada va confirmar dimarts a la nit que Pericas "ha trucat al Consell Comarcal" per subscriure la declaració de condemna, tot i que segons les fonts polítiques consultades per Manresainfo.cat no en tenien constància. Aquest dimecres al matí Pericas ha contactat amb el Consell per arreglar aquesta situació provocada per "no haver-se'n assabentat" en el seu moment.

Notícia anterior