Outcat organitza un curs bàsic de GPS

El curs està emmarcat en els actes paral·lels de la cursa Terra de Maquis

Redacció
27 de març del 2012

Outcat organitza per als propers 29 i 31 de març un curs bàsic de GPS dirigit per Nosegps a la botiga The Cyclery Concept Store. En el curs es donaran consells bàsics, trucs i una metodologia de funcionament per a l’usuari. L’objectiu és posar tot un seguit d’eines pràctiques a la mà de l’usuari i perquè comenci a gaudir de la Navegació GPS al 100%.

El curs té una sessió totalment teòrica dijous 29 de març, on s’explicaran els conceptes bàsics: programes, cartografia, el track... i la sessió del dissabte 31 de març serà pràctica, es farà una sortida amb professors des de la botiga Cyclery. Els usuaris aniran amb els seus GPS i en tot moment tindran professors que els ajudaran a resoldre els dubtes sobre el seu funcionament.

Aquests cursos estan emmarcats en els actes paral·lels de la Terra de Maquis, i tots els corredors inscrits en la cursa, amb prèvia reserva, tenen aquest curs gratis. El preu del curs és de 15€, subvencionat per Outcat ja que el cost del curs és de 35€.

Les places del curs estan limitades per poder garantir una qualitat mínima i fomentar la participació dels usuaris i els formadors.