Més emoció que qualitat en el Deyse - Tres Cantos (6-7)

25 de març del 2012
El Deyse-Tres Cantos va tenir de tot.
El Deyse-Tres Cantos va tenir de tot. | CNM
El Deyse-Tres Cantos va tenir de tot. Foto: CNM

CN Manresa Deyse i CN Tres Cantos van jugar un partit emocionant però mancat de qualitat. Ambdós equips van lluitar al límit per uns punts molt importants per als seus objectius, els castellans buscaven els punts necessaris per assegurar l'ascens i els de Jordi López ho feien pera aconseguir la permanència de manera matemàtica.

Els nervis van ser un ingredient clau en el partit, un partit que no va disposar d'una parella arbitral capaç de controlar la inquietud d'ambdós conjunts.

El primer quart va ser de domini bagenc, que es situà amb avantatge 3-0, amb gols de pena màxima de Marc Bisbal, Jordi López des de la boia i Carles Sanz de llançament. A manca de 5 segons per la fi del quart els madrilenys escurçaven el marcador amb el 3-1. Així i tot els arbitres ja notaren els nervis a flor de pell en una jugada en la que Carles Sanz rebé un cop de genoll que obligà al tècnic local a substituir-lo degut a l'hemorràgia nasal produïda.

La tensió també es va notar en els àrbitres i ho demostraren amb l'exclusió definitiva amb substitució del capità local Alex Izquierdo, senzillament per parlar amb el col•legiat Padilla. La pretensió arbitral era per marcar la línia als jugadors d'ambdós equips, però el que va marcar era la seva manca de control sobre el joc i la por a que el partit s'escapés de les mans. Era només el primer minut del segon quart i marcava el signe del matx. L'únic gol anotat en superioritat, en aquest cas obra dels visitants, posava el 3-2 en el marcador, i ben aviat aconseguiren l'empat a tres gols. Un cop recobrada la serenitat per la banda dels de Jordi López, amb els gols de Carles Sanz i Adrià Blanco els locals es situaren de nou amb avantatge en el marcador per 5-3, que a manca de 34 segons els de la capital de l'estat ajustaven a 5-4.

En la represa es mantingué la igualtat en el joc i poques incidències en la piscina, només un gol pujà al lluminós i va ser per part visitant, el que feia que el marcador se situes en empat a cinc gols a manca dels darrers vuit minuts de joc.

Una clara oportunitat de gol, una més, dels del Deyse, va permetre que en la contra els visitants se situessin per primer cop en avantatge en el marcador. El marcador es va posar més costa a munt a manca de 5.27 per la fi del matx, el 5-7 feia que els punts es posessin molt cars pels locals, que tot i així no van baixar els braços i van seguir lluitant contra corrent. El 6-7 de Jordi López , en error de la defensa visitant posava l'emoció al màxim. Una superioritat desaprofitada pels manresans a manca de 28 segons semblava sentenciar el matx, però una nova errada de la defensa del Tres Cantos donà una oportunitat clara de gol de Carlos Andrés que la defensa madrilenya només va trobar una forma d'aturar, un penal clamorós que els col•legiats van decidir ignorar. Llavors, coincident amb la botzina enfrontaments entre jugadors, protestes i tres punts que s'escapen del feu manresà. Un mal final.

Arbitratge a càrrec de Javier Padilla i Roberto López. La seva por a perdre el control del partit els portà a perdre'l. Van assenyalar set exclusions a jugadors locals per set als visitants i un penal.

Parcials: 3-1, 2-3, 0-1 i 1-2.
Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: R Gonzàlez, E Casasayas, D Ruiz, O Muns, C Sanz 2, A Blanco 1, C Andrés, M Bisbal 1, E Martínez, A Izquierdo, J López 2.
CN Tres Cantos: A Fernandez, J Ortiz, M Ortiz, M Naranjo 1, J Ortiz 2, A Hernandez, F Pérez 2, D Barturen 1, J López, JM Martín 1, L Criado, P Fernandez i A López.