Manresa acull el seu primer «Social Media Day»

El proper dimecres 28 de març al Palau Firal

Redacció
20 de març del 2012

El Palau Firal de Manresa acollirà el proper dimecres, 28 de març, el primer Social Media Day, organitzat pel CATIC de l'Ajuntament de Manresa. Es tracta d'una jornada adreçada, principalment, a empreses, emprenedors, responsables de màrqueting i professionals que vulguin aprofundir en el màrqueting digital i les xarxes socials per potenciar els seus negocis.

La jornada tracta d'aprofundir i donar resposta al fet que més del 60% dels catalans d'entre 16 i 60 anys es connecten amb freqüència a les xarxes socials. També les empreses han començat a entendre que els seus clients, col·laboradors i proveïdors són presents a les xarxes socials i les estan incorporant a la seva dinàmica diària amb una rapidesa extraordinària, però moltes vegades de forma improvisada i sense definir una estratègia i un pla d'actuacions que els permetin treure'n el màxim partit.

La jornada serà inaugurada per la presidenta del CATIC i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós. A continuació hi haurà ponències de diferents experts: Eva Castilla, consultora de Social Media del CATIC, que parlarà sobre els valors 2.0; Víctor Puig, periodista i expert en reputació on-line; Dolors Reig, psicòloga social i editora de El Caparazón; i Trina Milan, presidenta de STIC.cat i CEO de Platxèria.

La jornada dedicada a les xarxes socials i l'empresa acabarà amb un debat que estarà moderat pel director del CATIC, Xavier Soler, on s'exposaran diversos casos d'èxit. Aniran a càrrec de Jordi Millan, responsable de social media de l'establiment manresà El Petit Celler; el seu homòleg a l'empresa Tous, Xavier Colomé; i de Màrius Cirera, que és responsable d'Internet de l'empresa de calçats Munich.

A més a més, els assistents podran sol·licitar de forma gratuïta una sessió de speedcoaching a partir de les 4 de la tarda, que els permetrà gaudir de 30 minuts d'assessorament personalitzat sobre màrqueting digital i xarxes socials. Aquest servei, però està limitat a les deu primeres sol·licituds.

La participació en el conjunt de la jornada serà gratuïta, tot i que cal confirmar l'assistència a l'acte a través de l'adreça següent: http://www.ticketea.com/social-media-day-manresa, o bé trucant al telèfon 93 113 12 67

Programa del "Social Media Day"

  • 9:30 h. Inauguració: A càrrec de Sílvia Gratacós, presidenta del CATIC i Regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manresa.
  • 9:40 h. Ponència: Canvi de paradigma. Els valors 2.0, a càrrec Eva Castilla, consultora Social Media del CATIC.
  • 10:00 h.. Ponència: Com una pime pot treure profit a les xarxes social?, a càrrec de Victor Puig, periodista i expert en reputació i comunicació online.
  • 10:35 h. Ponència: Sociabilitat augmentada al Web, a càrrec de Dolors Reig, psicòloga social, editora de El Caparazón.
  • 11:10 h. Coffee Break
  • 11:30 h. Ponència: El llibre blanc de les xarxes Socials. Trina Milán, presidenta de STIC.cat i CEO de Platxeria.
  • 12:05 h. Taula Rodona: Cap a on ens porten de les xarxes socials, Moderador: Xavier Soler, director de CATIC.
  • 12:50 h. Casos d'Èxit, a càrrec de Jordi Millan del Petit Celler; Xavier Colomé, de Tous; i Màrius Cirera de l'empresa Munich.