Els Vuit passen a la sala gran del Kursaal

Actuaran aquest dijous a partir de les 9 de la nit

Redacció
20 de març del 2012
Els Vuit seran a la sala gran del Kursaal dijous
Els Vuit seran a la sala gran del Kursaal dijous
Els Vuit seran a la sala gran del Kursaal dijous

Després d'exhaurir les entrades de la sala petita del Kursaal, el concert del grup Vuit es podrà veure finalment aquest dijous, 22 de març a la sala gran del teatre a partir de les 9 del vespre. Aquest jove trio ens farà arribar una proposta jove i fresca de la mà del Vuit, i ens presentarà el seu darrer treball "Quinze dies i una nit", produït conjuntament amb Manu Guix.

El jove trio musical Vuit va debutar ara fa un any amb el disc "Un dia qualsevol", i de seguida es va fer un lloc dins el panorama pop català. Cançons com "Cada cop", "Júlia" i "Princesa" van sonar ràpidament a totes les emissores de ràdio catalanes. A més, el grup va oferir concerts en escenaris com ara al Palau Sant Jordi o Luz de Gas i actuacions en directe a programes de televisió. També va incloure les cançons "Tu tens" i "Tornarem" a la banda sonora de la sèrie d'èxit "Polseres Vermelles".

Malgrat que es farà a la sala gran, com és habitual en els espectacles programats a la Sala Petita, les entrades són entrades sense numerar i costen 12 € (10 amb el Carnet del Galliner). Es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (938723636) i internet ( www.kursaal.cat ).

Dijous, 22 de març -  21 h
Vuit - Quinze dies i una nit
Veu: Carlos Martínez
Bateria: Òscar Villoria
Baix: Llorenç Anguera

El jove trio musical Vuit va debutar ara fa un any amb el disc "Un dia qualsevol", i de seguida es va fer un lloc dins el panorama pop català.

Cançons com "Cada cop", "Júlia" i "Princesa" van sonar ràpidament a totes les emissores de ràdio catalanes. A més, el grup va oferir concerts en escenaris com ara al Palau Sant Jordi o Luz de Gas i actuacions en directe a programes de televisió. També va incloure les cançons "Tu tens" i "Tornarem" a la banda sonora de la sèrie d'èxit "Polseres Vermelles".

Ara, Vuit sorprèn de nou amb "Quinze dies i una nit", el seu treball més recent, produït conjuntament amb Manu Guix.