El Deyse fa un pas a la permanència guanyant el Túria B (11-7)

11 de març del 2012
El Deyse fa un pas a la permanència guanyant el Túria B.
El Deyse fa un pas a la permanència guanyant el Túria B. | CNM
El Deyse fa un pas a la permanència guanyant el Túria B. Foto: CNM

El jove equip del Deyse va fer un pas fer cap a la permanència al superar a un rival directe a sis punts encarant el tram final de la competició. L'avantatge dels bagencs en el marcador va ser curta vist als mèrits d'un i altre equip, doncs, el joc dels de Jordi López va ser superior de manera clara al dels valencians i només la pressió que comportava els punts en joc va fer que el lluminós no ho reflectís de manera més contundent.

El primer quart va ser pels de casa, que amb gols del cadet Adrià Blanco i el juvenil Oriol Muns es posaven 2-0. Una errada clamorosa en defensa propiciava el 2-1 dels taronges. A un minut per la conclusió d'aquest quart Jordi López posava el 3-1 definitiu del període.

Després de diferents errades i joc desconexe d'ambdós equips els visitants es situaren de nou a un gol, 3-2, i disposaren de dues superioritats per a empatar però dues penes màximes gairebé consecutives i transformades per Marc Bisbal tornaren les coses al seu lloc arribant a l'equador del partit amb avantatge manresana per 5-2 i la sensació que el partit estava ben encarrilat. Un guió similar va seguir el tercer quart, ja que els turiencs van marcar el 5-3, peró Jordi López i Marc Bisbal aprofitant dues superioritats sentenciaven el partit a l'arribar al 7-3 a manca del darrer període de 8 minuts en joc.

Amb tot decidit, el tècnic visitant, Ruben Rodríguez, va optar per una tàctica suïcida però que li resultà, oferint oportunitats de llançament a canvi de posar el conegut “palomero” esperant l'oportunitat. Això va donar vitalitat al partit i gols, doncs l'intercanvi d'ocasions va fer que el darrer període tingués un parcial d'empat a quatre. Amb gols locals anotats per Jordi López, dos, Eloi Martínez i Alex Izquierdo.

Important escull el salvat pels del Deyse que la setmana propera en el seu desplaçament a Pamplona tenen una molt bona oportunitat per a consolidar encara més el seu lloc en la categoria.

Arbitratge a càrrec de JR Malón i S Rabadan que van assenyalar set exclusions als manresans per quatre i dues penes màximes als visitants.

Parcials: 3-1, 2-1, 2-1, 4-4.
Alineacions i golejadors:
CN Manresa Deyse: R Gonzalez, E Casasayas, A Vilarasau, D Ruiz, O Muns 1, D Dorado, A Blanco 1, C Andrés, M Bisbal 3, E Martínez 1, J López 4.
CD WP Túria: F Valdivieso,F Millán 1, R Olmos, JL Albarran 1, A Alvarez, J Amat 1, MA Lario, A Almagro 2, D Gutierrez, R Campaña 2, V Furió, A Rubio.

L'equip femení perd contra unes candidates a l'ascens (8-12)
El CN Manresa, de nou minvat d'efectius, va oferir una bona resistència a les balears que venien a la capital del Cardener sabedores que els punts eren transcendentals en la seva lluita per intentar l'ascens.

El primer quart ja va ser per les illenques i per un marcador prou ampli, 0-3. El joc atacant local estava ben controlat i els llançaments des de fora del perímetre obtenien el premi del gol. Va ser Carla Fargas, també amb un "globus" llunyà, qui inaugurà el marcador per les locals, però només va servir perquè les del CN Ciutat tornessin a prémer l'accelerador i arribessin a la meitat del matx amb una clara avantatge 1-5.

Així i tot les jugadores bagenques no van baixar els braços i amb més cor que bon joc, aconseguiren trobar la manera de superar la defensa plantejada pel tècnic visitant Jordi Bonet. Això va fer que tot i la manca d'encert a l'hora de segellar les jugades amb gol, les jugadores de Jordi López, que feia les funcions d'entrenador per les quatre targetes acumulades de Carles Sanz, aconseguiren situar-se 5-8 i penal a favor. Era l'oportunitat de situar-se a només dos gols i faltant més de tres minuts per la finalització del quart, més tots els darrers vuit minuts. El llançament no va ser reeixit i foren les de Palma les que sentenciaren amb el 5-9. Els gols locals d'aquest període obra de la menuda Ariadna Martinez, dos, Alba Casasayas i Anna Bisbal.

Aquest gol va ser la sentencia del partit, però no el final de l'intercanvi de gols i joc obert que va finalitzar amb un nou empat parcial, ara a tres gols, amb anotacions locals de Carla Fargas, dos i Mireia Izquierdo.

Bona impressió la mostrada per l'equip del CN Ciutat de Palma que amb el GEiEG han mostrat les millors maneres com a bloc.

Arbitratge a càrrec de JR Malón i S Rabadan que senyalaren tres expulsions i un penal a les jugadores bagenques per quatre expulsions i un penal a les illenques.

Parcials: 0-3, 1-2, 4-4, 3-3.
Alineacions i golejadores:
CN Manresa: A Vila,A Casasayas 1, A Martínez 2, A Bisbal 1, L Muns , M Izquierdo 1, N Falla i C Fargas 3.
CN Ciutat de Palma: A Barzón, M Garcia, P Muñoz 1, I Antón 1, C Mas, P Jurado 3, S Calzadilla 4, E Serra 2, JM Gelabert, S Valle 1, C Miras, JM Riera.