Tres víctimes mortals en menys de tres hores a la C-25

A la tarda un accident havia provocat la mort de dos veïns de Sant Joan de Vilatorrada entre un tot terreny i un camió. Aquest vespre, un nou accident a menys de 8 quilòmetres del primer ha segat la vida d'un veí de Calaf

ACN/Redacció
10 de març del 2012
Accidents a la C-25 el dia 10 de març de 2012
Accidents a la C-25 el dia 10 de març de 2012 | Estefania Escolà
Estat en que ha quedat el cotxe incendiat després de l'accident. Foto: Estefania Escolà

21.05: Un veí de Calaf, Francisco JG, de 53 anys, ha mort i dues persones han resultat ferides -una d'elles greu- en l'accident de dos turismes aquest dissabte al vespre al punt quilomètric 132 de l'Eix Transversal (C-25) al terme municipal de Manresa, quan eren 1/4 de vuit del vespre, i només dues hores i mitja després del fatal accident que s'ha produït aquesta tarda de dissabte a Rajadell (veure notícia després de les fotos). Entre un i l'altre accident no hi ha ni vuit quilòmetres de distància. En aquest accident s'hi han desplaçat quatre dotacions de mossos, sis de bombers i tres ambulàncies. La víctima mortal viatjava en un dels vehicles que s'ha incendiat totalment després de l'accident. Encara no han transcendit els motius de l'accident. S'està donant pas alternatiu al trànsit.

El tot terreny on viatjaven les dues víctimes mortals de l'accident. Foto: Estefania Escolà


Els equips de salvament traient el conductor del camió de la cabina. Foto: Estefania Escolà

El camió a un marge de la C-25, just després de l'accident. Foto: Cesc Mojica

17.57: Dos veïns de Sant Joan de Vilatorrada han mort en un xoc entre un camió i un tot terreny aquest dissabte a 3/4 de 5 de la tarda al punt quilomètric 124 de la C-25 a Rajadell segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Les víctimes mortals són Francisco Colillas Bacardit, de 67 anys, i Antonia Aliste Oliva, de 63 anys, tots dos veïns de Sant Joan de Vilatorrada, que eren el conductor i l'acompanyant del tot terreny. En l'accident també hi ha hagut un tercer vehicle -una furgoneta- implicat. L'accident s'ha produït poc després de tres quarts de cinc de la tarda quan han col·lidit el camió, que anava carregat de planxes d'alumini, i el tot terreny a l'Eix Transversal, a l'altura del quilòmetre 124. Posteriorment, el tot terreny ha donat diverses voltes de campana i el camió ha bolcat al marge de la via. Fins al lloc s'hi ha desplaçat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc més dels Mossos d'Esquadra, a més de diversos efectius del SEM. L'Eix Transversal s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa i es fan desviaments en direcció a Lleida per la C-37 i en sentit Girona per la BV3012. El conductor del camió i el de la furgoneta han estat traslladats amb un pronòstic d'entre greu i molt greu a l'hospital Sant Joan de Déu de Manresa.