Disset fisioterapeutes dels EUA visiten la FUB

Per conèixer la realitat de la formació i la pràctica professional de la fisioteràpia a Catalunya

Redacció
09 de març del 2012
Disset fisioterapeutes dels EUA visiten la FUB.
Disset fisioterapeutes dels EUA visiten la FUB. | FUB
Disset fisioterapeutes dels EUA visiten la FUB. Foto: FUB

Un grup de 17 alumnes de postgrau de la Graduate School of Physical Therapy de la Slippery Rock University (Pennsylvania, EUA) visita la Fundació Universitària del Bages (FUB), el 9 de març de 2012. El seu objectiu era conèixer de primera mà com s'estructura la formació dels fisioterapeutes i quina és la realitat de la seva pràctica professional a Catalunya. El programa de la visita incloïa conèixer les instal·lacions de la FUB, la participació en una xerrada d'intercanvi amb fisioterapeutes catalans i una presa de contacte amb fisioterapeutes d'Althaia.

La xerrada d'intercanvi ha versat sobre l'efecte de l'entrenament de l'equilibri i la marxa amb la Wii entre gent gran de residències assistides i ha anat a càrrec de Tiffany Allen, Stephanie Leslie, Jeremy Miller i Stephanie Zaucha, alumnes del postgrau. Nancy K. Shipe, responsable del grup, ha parlat sobre la formació i la pràctica professional de la Fisioteràpia als EUA, mentre que la Dra. Maria Ginés Garriga del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i Griselda González Caminal, diplomada en Fisioteràpia i professora de la FUB, han presentat quina és aquesta realitat a Catalunya. L'acte ha tingut lloc a la sala d'actes de la FUB, a la una del migdia.

Aquesta visita d'estudi forma part del programa d'intercanvis internacionals de la FUB, que té per objectiu oferir oportunitats de mobilitat i d'ampliació de la xarxa de relacions professionals internacionals tant als alumnes com al professorat de la institució.