El Deyse s'imposa a Sabadell (10-14)

Important victòria dels manresans de cara a la permanència

04 de març del 2012

Victòria molt important del set de Jordi López en el seu desplaçament a la capital del Vallès en la seva lluita per la permanència. Aquests tres punts els situen per davant del CW Túria B, el proper visitant de la pileta manresana el dissabte proper que és el que marca la línea del descens.

El partit s'inicià amb gran efectivitat de l'atac bagenc que va aconseguir un parcial de set de tennis, 3-6. Un parcial difícil d'aconseguir en una piscina de màximes dimensions. Aquest resultat del quart inicial va donar confiança als visitants que es mantingueren sempre en avantatge en el lluminós.

Però no va ser tan senzill, doncs els locals que veieren com l'avantatge del Deyse s'eixamplava fins a 3-8, foren capaços d'apropar-se fins el 8-9 que posava a prova els nervis d'ambdós equips, amb gran quantitat de joves jugadors en les seves files.

La recció dels de Jordi López va ser immediata i amb paciència i mantenint l'esquema de joc van saber portar l'aigua al seu molí i mantenir la bona línea de joc de la segona volta a la vegada que consolidar-se en llocs per sobre del descens.

Cal desatacar el retorn de Roben Gonzalez a la porteria suplint al lesionat Kevin Lenard, els cinc gols de Carles Sanz, sempre amb l'olfacte golejador a punt, Marc Bisbal, centrat per fi, i que marquessin els dos joves, Adrià Blanco i Arnau Vilarasau.

La bona defensa en inferioritat, encaixant un sol gol d'onze inferioritats i salvant un dels dos penals, per contra aprofitant les dues penes màximes de que van disposar i convertint en gol tres de les Quatre superioritats.

Ara, amb confiança, el partit de la setmana propera davant el CW Túria B es pot convertir en clau per tal de situar-se sis punts allunyats dels llocs de descens.

Arbitratge a càrrec de J A Romero i J Godoy.

Parcials: 3-6, 3-2, 2-2, 2-4.
CN Sabadell: C Hidalgo, R Domènec, M Puigbet 1, D Rocha, C de la Cerda, A Salazar, D Torilo 4, A Nonell 4, E Arnella , D Pérez 1. 4 exp. 2 penals. Transformats 1-1.
CN Manresa Deyse: R Gonzalez, A Blanco 1, A Vilarasau 1, D Ruiz, O Muns, C Sanz 5, J López 1, C Andres, M Bisbal 4, E Martínez 1, A Izquierdo 1. 11 exp. 2 penals. 3 i 2 transformats.

Les noies vencen a Martorell (8-11) i s'acosten a l'ascens
Victòria important de les de Carles Sanz que amb aquets tres punts aconseguiren matar dos pardals d'un sol tret, per una part deixar despenjat al seu rival en el partit i per l'altre apropiar-se a la segona plaça de la classificació que porta directament a la Divisió d'honor.

El partit comenta amb avantatge de les del Baix Llobregat que aconseguiren un primer parcial favorable per 3-1.

Amb una bona defensa, sense perdre l'ordre en cap moment, les manresanes saberen imposar el seu joc, per a situar-se 4-11 i sentenciar el matx. La reacció final de les locals va ser anecdòtica i servi només per ajustar un marcador però que no va fer perillar mai el triomf bagenc.

Impagable la feina de les boies, Laia Muns i l recuperada capitana Núria Falla, el braç esquerra d'Alba Casasayas, autora de 5 dels gols visitants i com sempre la defensa en zona recolzada amb la categoria de la portera Anna Vila.

Bon percentatge en les jugades tàctiques, un 50% en superioritat convertint dos gols de Quatre superioritats i el de penal, mentre que deixaven a les locals amb només dos gols en les set inferioritats que van assenyalar les col·legiades a les manresanes.

Arbitratge de Paula Barrio i M Teresa Pascual. Excessivament meticuloses amb el control de la banqueta manresana que va propiciar les dues targetes al tècnic  Carles Sanz.

Parcials: 3-1, 0-3, 0-3 5-4.
Alineacions i golejadores: CN Martorell: M Agüero, S Aparicio 5, E Espinar, M Roda, L Roca, A Ordi, P Garcia, G Estruch 1, I Barceló, M Monsech. 4 expulsions i un penal. 2 gols en superioritat.
CN Manresa: A Vila, A Casasayas 5, A Martinez 1, L Muns 1, M Izquierdo 1, C Fargas 1, N Falla, M Marcuello 1. 7 Expulsions. 2 en superioritat i 1 de penal.