Ortega diu que no entén les queixes de l'alcalde de Moià

La vicepresidenta de la Generalitat ha deixat clar que el govern ja ha dit a Guiteras que li resoldrà la sanció que tan "li preocupa i l'angoixa"

Pere Fontanals
04 de març del 2012
Joana Ortega, aquest migdia, a la sala de premsa del Govern.
Joana Ortega, aquest migdia, a la sala de premsa del Govern. | Q.S./ND
Joana Ortega, en una imatge d'arxiu a la sala de premsa del Govern. Foto: Q.S./ND

Joana Ortega, vicepresidenta de la Generalitat, reitera que ajudarà l'ajuntament de Moià, però carrega contra el seu alcalde per les amenaces que va llançar dissabte sobre una possible dimissió massiva de regidors , tal i com recollia Manresainfo.cat. La vicepresidenta del govern català s'ha referit a la multa que han de pagar l'alcalde, Dionís Guiteras, i el regidor d'Hisenda, Ramon Crespiera, per un deute de l'anterior equip de govern assegurant que la Generalitat està al seu costat, i que li "resoldran aquest aspecte particular que li preocupa i que l'angoixa". Ortega adverteix, de totes formes, que no li ha agradat que l'alcalde amenaces amb una dimissió massiva de regidors i assegura que no entén les paraules de Guiteras.

Joana Ortega ha deixat clar que "tots els alcaldes saber que el govern de la Generalitat no permetrà que ningú faci fallida". Amb les seves paraules, la vicepresidenta fa palès el malestar del govern català amb l'alcalde de Moià després que aquest fes pública la situació i amenacés amb una dimissió massiva de regidors.

Aquest cap de setmana ràdios i televisions destaquen la informació que avançava en exclusiva Manresainfo.cat divendres passat sobre les multes que han rebut alcalde i regidor d'Hisenda de l'Ajuntament de Moià per un deute contret i no eixugat per l'anterior equip de govern.

Crespiera diu que Governació només s'ha compromès a pagar el què deu

Arxivat a