La cursa BTT Terra de Maquis 2012 obre inscripcions

La cursa es disputa al Bages els dies 16 i 17 de juny sobre un recorregut de 230km

Redacció
01 de març del 2012
Aquest dijous s'han oberts les inscripcions per a la cursa Terra de Maquis.
Aquest dijous s'han oberts les inscripcions per a la cursa Terra de Maquis. | Sixtophoto
Aquest dijous s'han oberts les inscripcions per a la cursa Terra de Maquis. Foto: Sixtophoto

Terra de Maquis és una de les curses en bicicleta de muntanya per etapes més dures que es disputa a l'estat, pel seu traçat, quilometres, desnivell i navegació per GPS. El dia 1 de març s'ha obert el període d'inscripcions a través de la web www.terrademaquis.com .

La cursa que es disputa al Bages els dies 16 i 17 de juny de 2012 sobre un recorregut de 230km, presenta aquest any grans novetats, d'entre les quals destaca l'agermanament amb la ruta / empresa Pedals de Foc, tot un referent en el món de les rutes de Trekkinig i BTT, i els canvis en el traçat del recorregut de les dues etapes. L'organització ha buscat trams tècnics i divertits, però exigents, per fer que els participants posin a prova tota la seva preparació per afrontar el repte de Terra de Maquis.

Les inscripcions es poden fer via online a través de la web oficial de la cursa. Els participants es poden apuntar fins el dia 16 de maig en la modalitat d'inscripció anticipada individual per un preu de 130€, o en grups de mínim 3 corredors i màxim 6 per un preu de 115€ per participant. Els 40 primers inscrits obtindran un pack de productes SIS valorat en 40€. A tots aquells participants que facin la inscripció abans del dia 16 de maig se'ls personalitzarà l'obsequi record de la Terra de Maquis amb el seu nom. A partir del dia 17 de maig, la inscripció individual passarà a tenir un preu de 160€ i la de grup 130€ per participant. Les inscripcions es tancaran el dia 4 de juny.

Tots els inscrits abans del dia 29 de març, tindran la possibilitat de poder assistir gratuïtament al curs de GPS que organitza Outcat, la botiga Cyclery i l'empresa de formació amb GPS Nosegps, que es realitzarà a les instal·lacions de la Botiga Cyclery els dies 29 i 31 de març.